Nieuwjaarsabonnement Klap

Nieuwjaarsabonnement Klap

Auteur: Sofie De Moor

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: nieuwjaarklap2019

€ 14,00
Incl. BTW

Nieuwjaarsabonnement: 6 nummers van januari tot en met juni en toegang tot de Klap-website.


Actualiteit op kindermaat met Klap!


Klap is een maandelijks actualiteitenmagazine voor kinderen van 8 tot 11 jaar, dat al 29 jaar bestaat. Klap brengt elke maand van het schooljaar 16 pagina's nieuws op kindermaat.

Klap is opgedeeld in vaste rubrieken: Samen met anderen, In ons land, Over de wereld. Daarnaast is er een dossier van vier pagina's over een actueel onderwerp. Op de doepagina wisselen koken en wetenschappelijke proefjes elkaar af. Met het woordraadsel kunnen de kinderen hun opgedane kennis testen.

De overzichtelijke lay-out vergemakkelijkt het lezen. Klap is geïllustreerd met kleurenfoto's, een poster en een strip. De hoofdredacteur van Klap is Sofie De Moor. Zij schrijft kinder- en jeugdboeken en geeft les 'Literaire creatie'.


Meer nieuws op www.klapkrant.be


Op deze website wordt elke dinsdag 1 groot nieuwsartikel geplaatst, dat enkel zichtbaar is voor Klap-abonnees. Op pagina 1 van Klap staat hoe je kan inloggen. Een woordenlijst, een quiz, een poll en een wereldkaart maken de jonge tieners verder wegwijs in de actualiteit. Verder vind je er een wedstrijd, filmpjes, leesvoer ... Check de website van Klap en overtuig uzelf!


LET OP!
Klap is een tijdschrift. Bestel via de school van uw kind en betaal slechts 12,00 euro voor een nieuwjaarsabonnement Klap. Wilt u Klap bij u thuis ontvangen, dan betaalt u 14,00 euro. Vraag hierover meer info op de school van uw kind. Bent u een school, maak dan een school-account aan en bestel online aan het goedkope tarief.


Nog geen school-account? Registreer hier als school.


Deze prijzen zijn inclusief verzendkosten. Uw Nieuwjaarsabonnement op Klap is slechts geldig voor 6 maand en wordt niet automatisch verlengd!

Wenst u een jaarabonnement op Klap te bestellen (10 nummers), contacteer dan onze dienst abonnementen via info@eenhoorn.be.

Beschrijving

Details

De artikels zijn heel goed bruikbaar in de lessen Wereldoriëntatie, Actualiteit, Taal en Godsdienst/Zedenleer.

'Klap brengt mijn leerlingen op een duidelijke manier bij wat er in ons land en de rest van Europa gebeurt, en dat vind ik belangrijk.' (juf Sylvie, De Kleine Prins, Deinze)

'De Klap-krant is een duidelijk magazine, met veel actualiteit maar ook aankondigingen van culturele activiteiten.' (juf Veerle, LS Sint-Michielscollege, Brasschaat)

Extra informatie

Extra informatie

Soort tijdschrift
Leeftijd 8+
Omvang 6 x 16 blz. + website
Formaat A4
Uitvoering tijdschrift
Verschijningsdatum 01/01/2016
NUR code 084
Auteur Sofie De Moor
ISBN Nummer nieuwjaarklap2019

Verwante producten