Op een dag was de liefde moe

Op een dag was de liefde moe

Auteur: Paul Verrept
Illustrator: Tim Van den Abeele

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058386922

€ 17,50
Incl. BTW

Op een dag was de liefde moe. Maar ze ging dapper door. Tot ze leeg van liefde neerviel. Twee kinderen vonden de liefde. Ze maakten een bed van bladeren en brachten een chocoladetaart. Kon hun warmte en bezorgdheid de liefde weer tot leven wekken? Een intrigerend verhaal en krachtige illustraties.


Lees een fragment. 

Recensie

Details

‘Met Op een dag was de liefde moe van Paul Verrept en Tim Van den Abeele heeft de Eenhoorn weer eens volledig in de roos geschoten. De titel alleen al maakt nieuwsgierig. Want: hoe kan liefde nu moe zijn? Veel volwassenen zullen misschien denken dat de illustraties met hun donkere kleuren en vegen jonge kinderen afschrikken, maar het tegendeel is het geval. Juist omdat ze zo anders zijn dan in de meeste, vaak zoete en brave kinderboeken, zie je kinderen er geboeid in bladeren. En dan de tekst. Wat een vondst.’ (Haarlems dagblad, maart 2011)

‘Tim Van den Abeele bezit genoeg oorspronkelijke signatuur om – in samenwerking met ook de vormgever in Paul Verrept – een hoogst intrigerend en mysterieus boek voor alle leeftijden te creëren.’ (De Morgen, maart 2011)

Extra informatie

Extra informatie

Herdruk 2de druk
Soort prentenboek
Thema liefde, eenzaam zijn, dood
Leeftijd 8-99 jaar
Omvang 32 blz.
Formaat 33,5 x 23,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/03/2011
NUR code 274
Auteur Paul Verrept
Illustrator Tim Van den Abeele
ISBN Nummer 9789058386922