Papa zonder grenzen

Papa zonder grenzen

Illustrator: Jan De Kinder

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058385109

€ 13,25
Incl. BTW
Mama moet op reis voor haar werk en Timo logeert een weekje bij Tom, haar nieuwe vriend. Timo en Tom doen veel leuke dingen samen: met de boot varen, fietsen... Toch blijft Timo zich afvragen wanneer zijn echte papa naar huis komt.

Recensie

Details

‘Een realistisch verhaal over de loyaliteit van een jongetje voor zijn afwezige vader. […] Een authentiek en gevoelig verhaal over een thema waarmee heel wat kinderen in nieuw samengestelde gezinnen kunnen worstelen.’ (De Bond, januari 2009)

‘Van Gansewinkel heeft de tweestrijd van Timo zo uitgewerkt dat er ruimte blijft voor de invulling van de lezer. In zorgvuldig gewogen woorden en niet te lange zinnen komt het boek tot leven. [...] De zwart/wit tekeningen en de vrolijke maar toch gevoelige omslag geven Papa zonder grenzen een warme uitstraling.’ (Website Leesgoed, februari 2009)

‘Mooi wordt beschreven hoe de jongen langzamerhand afstand neemt van deze schaduwvader en tenslotte Tom, met wie hij het goed kan vinden, als zodanig kan aanvaarden door hem papa te noemen.’ (Friesch Dagblad, maart 2009)

Extra informatie

Extra informatie

Soort fictie
Thema vader, vader-zoon relatie, biologische vader
Leeftijd 8+
AVI-leesniveau AVI 6
Omvang 80 blz.
Formaat 21,5 x 15 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/10/2008
NUR code 282
Auteur Annie van Gansewinkel
Illustrator Jan De Kinder
ISBN Nummer 9789058385109