Professor Astrokat: Het atomisch avontuur

Professor Astrokat: Het atomisch avontuur

Illustrator: Ben Newman

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462912779

€ 19,95
Incl. BTW

• Wervelend non-fictieboek
• Over de wondere wereld van de natuurwetenschappen
• Met schitterende illustraties en een verrassende vormgeving

Leer alles over energie, krachten en de bouwstenen van jij, ik en het hele universum in dit spannende atomische avontuur.

Professor Astrokat neemt je mee door de fascinerende wereld van de fysica. Je krijgt antwoorden op tal van vragen over de dingen die we rondom ons zien. Waar is alles van gemaakt? Hoe blijft een vliegtuig in de lucht? Waarom is de lucht blauw? Ontrafel met dit boek de geheimen van ons universum!

Blader door het boek
Download de lestips


Recensie

Details

'Het eerste wat opvalt aan dit boek zijn de heldere kleuren en de grappige personages die worden gebruikt om de in essentie hele moeilijke materie begrijpelijk te maken. De afbeeldingen zitten vol met grapjes, vullen de teksten goed aan en maken het boek een genot om door te bladeren. Professor Astrokat en zijn sidekick Astromuis leggen de onderwerpen in heldere taal uit en vergeten niet zo nu en dan een grapje te maken.' (Kinderboekenbaas, maart 2018)

'Professor Astrokat legt niet alleen uit hoe de dingen in elkaar zitten, maar zet je ook aan de slag met experimentjes. Maak je eigen magneet met een paperclip bijvoorbeeld, of creëer zelf statische elektriciteit met een ballon.' (Het Laatste Nieuws, november 2017)

'Van zuivere wiskunde naar fysica en chemie, en alles wat er nog in het dagelijkse leven van afgeleid is, kan de lezer in dit informatieve groot formaat prentenboek terugvinden. Het geheel leest vlot maar kan ook als naslagwerk gebruikt worden door de duidelijke woordenlijst-index. Interessant boek dat voor veel lees- en opzoekplezier kan en zal zorgen.' (Leesplezier, december 2017) 

Extra informatie

Extra informatie

Soort informatief boek
Thema wetenschappen, atomen
Leeftijd 9+
Omvang 72 blz.
Formaat 30 cm x 30 cm
Uitvoering Hardcover
Verschijningsdatum 12/10/2017
NUR code 223, 228
Auteur Dr. Dominic Walliman
Illustrator Ben Newman
ISBN Nummer 9789462912779

Verwante producten