Samen met Sam naar de winkel

Samen met Sam naar de winkel

Illustrator: Nick Butterworth

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058388155

€ 6,95
Incl. BTW

Als peuter Sam naar de winkel gaat, gaan zijn zes knuffels mee. Ze kiezen lekkere dingen en helpen waar ze kunnen. Hiepo Hoi houdt van macaroni en Tsjimp de gorilla wil bananen. Maar soms letten de knuffels niet goed op… Een vrolijk en herkenbaar verhaaltje. Een stevig kartonboekje met afgeronde hoeken, ideaal voor kleine peuterhandjes.


Lees een fragment.

Recensie

Details

‘Met zijn stevige kartonboekjes Samen met Sam … naar de winkel en Samen met Sam … naar bed slaagt Nick Butterworth er perfect in om peuters ‘vast’ te houden tot het verhaaltje uit is. In de grappige, kleurrijke prenten ontdekken ze immers telkens weer een verrassing.’ (De Bond, april 2013)

‘Het boekje telt zeven mooie, maar eenvoudige tekeningen op een witte achtergrond. Dit zorgt voor overzichtelijke en herkenbare situaties die goed te beschrijven zijn. Je kan het gebruiken om voor te lezen, na te vertellen, op zoek te gaan naar de verschillende dieren, de dieren te tellen … Kortom een heleboel mogelijkheden voor zo’n compact boekje.’ (Logopedie, mei 2013)

Extra informatie

Extra informatie

Soort kartonboek
Thema winkel, onhandig zijn, helpen, knuffeldier
Leeftijd 1+
Reeks Sam en zijn vriendjes
Omvang 14 blz.
Formaat 15 x 13 cm
Uitvoering kartonboek
Verschijningsdatum 01/10/2012
NUR code 271
Auteur Nick Butterworth
Illustrator Nick Butterworth
ISBN Nummer 9789058388155

Verwante producten