Tederhuid

Tederhuid

Illustrator: Johan Devrome

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058382757

€ 13,95
Incl. BTW
Een monumentaal boek dat de liefde en het spel van de liefde op een poëtische manier te kijk zet. Teder en zacht, snoeperig en verleidend, uitdagend of gevleid en vooral met een knipoog. Teksten en prenten liggen in dit boek liefdevol over elkaar. In de korte tekstjes zitten vaak woordspelingen, waardoor het geheel een dubbele bodem krijgt. De prenten raken de liefde met zachte vingertoppen aan en knipogen af en toe naar oude meesters. Voor al wie een lief heeft, een hem of een haar liefheeft.

Recensie

Details

'Het gedicht dat op de kaft vooraan staat is een perfecte uitnodiging voor het hele boek. [...] De sfeervolle, paginagrote illustraties van Johan Devrome vormen kleine schilderijen die zowel de voor- als de achtergrond van de gedichten zijn. De gedichten zijn soms erg vindingrijke taalspelletjes.' (Website Pluizuit, maart 2005)

'Als relatiegeschenk is dit boek een reuze idee: leuk om bekijken en leuk om te hebben. [...] Mooi uitgegeven geschenkboek met pretentieloze teksten. Voor jongeren die hun eerste liefdeservaringen hebben een leuk bladerboek met herkenning en bevestiging.' (Nederlandse Bibliotheekdienst, februari 2005)

Extra informatie

Extra informatie

Soort geschenkboek, poëziebundel
Thema liefde, erotiek
Leeftijd 16-99 jaar
Omvang 40 blz.
Formaat 25 x 25 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/09/2004
NUR code 370, 294
Auteur Geert De Kockere
Illustrator Johan Devrome
ISBN Nummer 9789058382757