Titus

Titus

Auteur: Jan Sobrie
Illustrator:

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058384140

€ 12,00
Incl. BTW

Titus klimt op het dak van de school. Het is een ultieme poging tot verzet. Het leven is te ingewikkeld en Titus is, in tegenstelling tot zijn naamgenoot Titus Andronicus, geen held. Titus heeft zijn moeder en grootmoeder verloren. Hij en zijn vader slagen er niet in om tot een goed gesprek te komen. Zijn vriendin begrijpt hem wel, maar haar moeder keurt hun relatie af. Op het dak van de school lijkt het einde van alle ellende in zicht … Een ontroerend verhaal over een tiener die met zichzelf en zijn omgeving in de knoop ligt.


Lees een fragment.

Recensie

Details

'Titus is een meeslepend verhaal dat - ondanks de associatieve montage - over een scherpe spanningsboog beschikt die explodeert in een verwarmende apotheose. Het resultaat is een hilarisch, aangrijpend en wanhopig, maar ook moedig liefdes- en levensverhaal waarin iedereen vanaf 14 jaar zich zal kunnen vinden.' (De Leeswelp, april 2007)

'Het is gewoon een ronduit ijzersterke theatertekst die je van de ene emotie in de andere slingert, afhankelijk van welk gevoel het hoofdpersonage op dat moment doorworstelt.' (website Pluizer, mei 2007)

Extra informatie

Extra informatie

Soort fictie
Genre young adult
Thema verliefd zijn, dood, eenzaam zijn, puberteit
Leeftijd 14+
Omvang 40 blz.
Formaat 16,5 x 24,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/02/2007
NUR code 284
Auteur Jan Sobrie
ISBN Nummer 9789058384140