Uitdeelboekjes 'Samen met Sam naar de winkel'

Uitdeelboekjes 'Samen met Sam naar de winkel'

Illustrator: Nick Butterworth

Schrijf een beoordeling over dit product

Niet in voorraad

Contacteer mij wanneer het product terug in voorraad is
E-mail:

Artikelnummer: uitdeelboekjesWinkel

€ 10,00
Incl. BTW

Is je kindje jarig of vertrekt het naar school? En ben je op zoek naar een mooi, origineel en duurzaam geschenkje voor de kinderen in de crèche, de kinderopvang of het kinderdagverblijf? De uitdeelboekjes 'Samen met Sam naar de winkel' zijn hier perfect voor! Tien stevige en prachtig getekende kartonboekjes over hoe Saam met zijn zes knuffels naar de winkel gaat.

Dit pakket bevat 10 exemplaren van hetzelfde boekje, zodat je ze kunt uitdelen als attentie of bedanking in de crèche, de kinderopvang of het kinderdagverblijf.


Lees een fragment.

Recensie

Details

‘Met zijn stevige kartonboekjes Samen met Sam … naar de winkel en Samen met Sam … naar bed slaagt Nick Butterworth er perfect in om peuters ‘vast’ te houden tot het verhaaltje uit is. In de grappige, kleurrijke prenten ontdekken ze immers telkens weer een verrassing.’ (De Bond, april 2013)

‘Het boekje telt zeven mooie, maar eenvoudige tekeningen op een witte achtergrond. Dit zorgt voor overzichtelijke en herkenbare situaties die goed te beschrijven zijn. Je kan het gebruiken om voor te lezen, na te vertellen, op zoek te gaan naar de verschillende dieren, de dieren te tellen … Kortom een heleboel mogelijkheden voor zo’n compact boekje.’ (Logopedie, mei 2013)

Extra informatie

Extra informatie

Soort kartonboek
Thema winkel, onhandig zijn, helpen, knuffeldier
Leeftijd 0 - 3 jaar
Reeks Sam en zijn vriendjes
Omvang 10 kartonboekjes
Formaat 15 x 13 cm
Uitvoering kartonboek
Verschijningsdatum 07/09/2020
NUR code 271
Auteur Nick Butterworth
Illustrator Nick Butterworth
ISBN Nummer uitdeelboekjesWinkel