Vlam de draak

Vlam de draak

Auteur: Frank Geleyn
Illustrator: Ineke Marynissen

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058386144

€ 8,95
Incl. BTW

Ridders Lars en Lara gaan op reis met koning Pa Pa. Hun stalen ros brengt hen naar een oud kasteel. Ze zetten hun tent op en gaan op verkenning. Ridder Lara vindt een kleine draak. Die beschermt hen tegen de vijand. Maar wil de draak dat wel? Fantasierijk avonturenverhaal voor eerste lezers.


Lees een fragment.

Recensie

Details

‘Dit vrolijke vakantieverhaal neemt je mee in de fantasierijke wereld van Lara en Lars. [..] Doorheen het hele verhaal kunnen jonge lezers perfect volgen in die fantasiewereld. Door de illustraties die de tekst aanvullen, begrijpen ze heel goed wat er allemaal gaande is. Ook de vlotte tekst helpt de jonge lezers om helemaal mee op te gaan in deze riddervakantie. Een prettig en vlot fantasievol vakantieverhaal.’ (Website Pluizuit, juni 2010)

‘Op de illustraties is de angstig kijkende Vlam te zien; de met krijt getekende tekeningen van Ineke Marynissen zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren en spreken jonge lezertjes zeer sterk aan. Ze ondersteunen het verhaal, dat met veel gevoel voor humor geschreven werd. Een leuk leesoefenboekje.’ (Logopedie, maart 2011)

Extra informatie

Extra informatie

Soort eerste lezer
Thema ridder, kasteel, draak, reizen, fantasie
Leeftijd 7+
AVI-leesniveau AVI 6, AVI-E5
Reeks Lars & Lara
Omvang 32 blz.
Formaat 21 x 15,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/03/2010
NUR code 282
Auteur Frank Geleyn
Illustrator Ineke Marynissen
ISBN Nummer 9789058386144