Waar ik ben

Waar ik ben

Auteur: Diet Groothuis
Illustrator: Merel Eyckerman

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058387936

€ 18,95
Incl. BTW

Een rijkelijk geïllustreerde poëziebundel met nieuwe, eigentijdse gedichten over herkenbare onderwerpen als school, gevoelens, familie, kamperen, vervelen, … De gedichten zijn nu eens grappig, dan weer gevoelig en erg inleefbaar voor kinderen. Met trefzekere illustraties. Deze bundel mag in geen enkele klas van de basisschool ontbreken.

Lees een fragment.

Recensie

Details

‘De gedichten worden werkelijk stralend begeleid door de tekeningen van Merel Eyckerman. Wat een precisie, wat een elegantie, wat een ingehouden blijheid, wat een kleurgebruik. Door het welhaast perfecte samengaan van haar beelden met de gedichten weet ze het boek een gaafheid mee te geven die ook vanzelfsprekend aandoet: zo moet dit boek eruit zien, en niet anders. Het boek is daarnaast schitterend vormgegeven en gedrukt, en dat alles samen zorgt ervoor dat we met Waar ik ben een van de mooiste boeken van het jaar in handen houden.’ (Blog Edward van de Vendel, oktober 2012)

‘De gedichten van Diet Groothuis zijn speels en divers. Sommige zijn grappig, andere ontroeren en vele verrassen. Het taalspel en de gebruikte beelden zijn origineel en begrijpelijk voor kinderen. Het wordt nergens ‘kinderachtig’. Diet Groothuis schrijft volwassen poëzie die toegankelijk is voor kinderen.’ (Website Kinderboekenpraatjes, november 2012)

Extra informatie

Extra informatie

Soort poëziebundel
Thema gevoelens, familie, school
Leeftijd 6+
Omvang 84 blz.
Formaat 21,5 x 17,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/09/2012
NUR code 291
Auteur Diet Groothuis
Illustrator Merel Eyckerman
ISBN Nummer 9789058387936