Zoeperfiets

Zoeperfiets

Auteur: Tine Mortier
Illustrator: Marjolein Pottie

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462912120

Normale prijs: € 15,95

Special Price € 4,00

Incl. BTW

- Grappig en boordevol vaart
- Voor stoere jongens en meisjes

Het vierde verhaal over een dappere kleuterheld.

Zoeperman heeft een hemelsblauwe fiets met een knalrode kar. Samen met zijn buurmeisje Zofietje zoeft Zoeperman door de straten op de zoeperfiets. Plots komt een hond van achter een garage gesneld. Hij rent Zoeperman en Zofietje achterna ...

Blader door het boek

Download hier de gratis kleurplaat.

Recensie

Details

'In dit verhaal volgen we Zoeperman samen met zijn vriendinnetje fietsend door de stad. Dit rit wordt zwierig en met veel vaart in beeld omgezet.' (Leestank, mei 2017)

'Het verhaal leest zich prettig weg, ook voor kleine kinderen is het makkelijk te volgen. Door de leuke illustraties valt er veel te zien en kunnen kinderen zelfs mee wijzen welke kant ze op moeten of waar ze voor op moeten passen. (…) Al met al een heel stoer en leuk boekje om te lezen. Zeker een aanrader voor jongens en stoere meiden!' (Thuisleven, maart 2017)

'Grappig, charmant en levendig staat op de achterflap en zo zou je het geheel inderdaad kunnen omschrijven. Maar het is ook nog origineel, fantasierijk, diervriendelijk en herkenbaar. [...] Kortom het vierde prentenboek met Zoeperman in de hoofdrol is een zeer aantrekkelijke aanwinst.' (Leesplezier, juni 2017)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema fiets, hond, bang zijn
Leeftijd 3+
Reeks Zoeperman
Omvang 32 blz.
Formaat 25 x 25 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 08/02/2017
NUR code 273
Auteur Tine Mortier
Illustrator Marjolein Pottie
ISBN Nummer 9789462912120

Verwante producten