Zoeperman

Zoeperman

Auteur: Tine Mortier
Illustrator: Marjolein Pottie

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058382832

€ 15,95
Incl. BTW
Zoeperman is vier jaar en draagt een hemelsblauw pak met een knalrode cape. Als iemand om hulp roept, vliegt hij er pijlsnel naartoe. Zo redt hij de kat van Zofietje, zijn buurmeisje, uit een boom. Weer hoort Zoeperman een kreet en hij vliegt erop af. Maar zijn mama wil geen hulp, ze wil Zoeperman en zijn pak wassen. Zoeperman zeurt en krijst, maar zijn mama is sterker. Het is immers een Zoepermama! Hilarisch prentenboek over een kleine zoeperheld.

Recensie

Details

'De tekst is op een wisselende manier met de illustraties verweven: ernaast of als onderdeel ervan, in een wolkje, uitwaaierend, als een rondje (in de wasmachine), als eenregelige tekst bij een strip. Het levert een gevarieerd beeld op. [...] De tekst is helder, krachtig en zwierig en geeft de verlangens en dromen van een kleuterjongen weer. Een fris en warm voorleesboek vanaf 3 jaar, een origineel debuut.' (Ned. Bibliotheekdienst, april 2005)

'Het boek van Tine Mortier badineert lekker luchtig op het klassieke thema 'grote bek, klein hartje'. De tekeningen van Marjolein Pottie zijn eenvoudig en verhelderend. Robuuste, geïsoleerde portretten wisselen af met tekeningen in stripvorm. De uitgesproken vormgeving, het contrasterende spel van verhaal en illustratie, is een nieuwe stap voor Majolein Pottie en dat werkt wonderwel. Een ideaal voorleesverhaal voor stoere kinderen die meteen in dromenland zoeperen.' (Het Nieuwsblad, april 2005)

Extra informatie

Extra informatie

Herdruk 3de druk
Soort prentenboek
Thema fantasie, moeder, held
Leeftijd 3+
Reeks Zoeperman
Omvang 26 blz.
Formaat 25 x 25 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/02/2005
NUR code 273
Auteur Tine Mortier
Illustrator Marjolein Pottie
ISBN Nummer 9789058382832

Verwante producten