Billy Buitenkind

Billy Buitenkind

Auteur: Lucy Elliott
Illustrator: Lucy Elliott

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058387059

€ 14,50
Incl. BTW

Billy Buitenkind houdt van buiten. Ze heeft een geheim plekje op het dak van haar huis. Aan de overkant woont een nieuwe jongen. Wanneer een meeuw Billy’s mooiste schelp steelt, maakt ze kennis met hem. Het is het begin van een bijzondere vriendschap … Een dromerig en zwoel zeeverhaal.


Lees een fragment.

Recensie

Details

‘Een hartverwarmend prentenboek over vrijheid en verlangen.’ (Goed Gevoel, augustus 2011)

‘Een bruisend boekje over de drang naar vrijheid. Met zomerse tekeningen en grappige bijschriften.’ (Libelle, juli 2011)

‘Lucy Elliott tekent net zo fijn en poëtisch als ze schrijft. Mooi om voor te lezen als avondverhaaltje of bij zacht weer aan het strand.’ (De Bond, augustus 2011)

‘Oblong prentenboek met een mooi, goed opgebouwd verhaal, geschreven in een literaire stijl. In weinig woorden wordt veel gezegd. De gevoelens van Billy worden heel goed uitgewerkt. De begrippen vrijheid en verlangen zijn voelbaar verwerkt in het verhaal. De paginagrote illustraties, in een gemengde techniek met onder andere collages, laten veel details zien en vullen het verhaal uitstekend aan. De illustraties zijn ware kunstwerken, onder meer door briljant kleurgebruik.’ (NBD Biblion, oktober 2011)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema buiten, zee, vuurtoren, wachten
Leeftijd 5+
Omvang 32 blz.
Formaat 21,5 x 30 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/04/2011
NUR code 273
Auteur Lucy Elliott
Illustrator Lucy Elliott
ISBN Nummer 9789058387059