Mijn handen dansen & mijn mondje is een rondjeVoor mama’s met de jongste lezertjes:
Mijn handen dansen & mijn mondje is een rondje (2+)

Mama’s die het met ons eens zijn dat je niet vroeg genoeg met boeken kunt beginnen, lezen dit boekje met veel plezier voor aan hun peuter. Ze zullen versteld staan hoe snel je samen de versjes en de bijhorende bewegingen leert.

 


HeksenfeeVoor mama’s die van kunst houden:
Heksenfee (5+)

De illustraties in dit boek zijn gewoon echte kunst. Je kunt je mama en haar ogen met dit boek dus heel blij maken. Daarbovenop krijgt ze een prachtig verhaal over opgroeien, onafhankelijk worden en dus ook een beetje loslaten. Eigenlijk is dit dus een boek voor élke mama.

 


Vuile vingersVoor creatieve mama’s:
Vuile vingers (6+)

Mama’s die graag samen met hun kinderen knutselen, worden met dit boek dé grote kunstenaar in huis. Met dit boek leren ze eenvoudige technieken die tot de meest spectaculaire kunstwerkjes leiden. Hopelijk hebben jullie thuis nog een paar lege muren om al die werkjes uit te hangen!Voor meerdere mama’s tegelijk:Vijf mama's voor OliFant

Vijf mama’s voor Olifant (4+)

Heb jij niet één mama, maar twee? Of misschien wel drie of vier. OliFant heeft er zelfs vijf! Als die niet met haar gat in de boter gevallen is. Hoe meer mama’s, hoe beter!


 

 

Mijn nieuwe moeder & ikVoor mama's die niet helemaal op hun kind lijken:
Mijn nieuwe moeder & ik (4+)

Mama word je door elke dag samen een gezin te vormen en voor elkaar te zorgen, of je nu op elkaar lijkt of niet. Een speciaal boek voor pleeg- en adoptiemama's, maar eigenlijk een ontroerende boodschap voor alle mama's.

 

 

De knuffelkoninginVoor lieve mama’s die graag knuffelen:
De knuffelkoningin (3+)

Een grappig verhaal waar kleuters zeker om moeten gniffelen, over hoe belangrijk het is om veel te knuffelen. Een geweldig boek om samen met je mama in de grote prenten te verdwalen en achteraf lekker veel te knuffelen.