Brobot

Brobot

Auteur: James Foley
Illustrator: James Foley

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462912137

€ 14,50
Incl. BTW

- Hilarische graphic novel voor jongens én meisjes
- Van de vertaler van De waanzinnige boomhut-reeks

Droomt niet iedereen van de perfecte broer? Hier is Brobot!

Soesja Tinker is ’s werelds eerste uitvinder jonger dan twaalf. Haar babybroer heeft heel wat gebreken. Soesja besluit dan maar zelf een betere broer te bouwen: Brobot. Brobot heeft alle gadgets en functies om de perfecte broer te zijn. Maar dan gaat de Bro-afstandsbediening stuk. Misschien is haar kleine broer toch meer dan een lastpost?

Blader door het boek

Ga naar de lestips bij dit boek
Extra lestips: jeugdboekenmaand 2018
Ga naar de doe-activiteiten voor kinderen
Ga naar het interview met James FoleyRecensie

Details

'Dit ontzettend grappige boekje heb je echt binnen een half uur uit. Het is echter zo leuk, dat je het daarna nog wel een paar keer kunt lezen en bekijken. Bekijken, ja… want dit is nu écht een graphic novel. (...) Wat zullen veel kinderen blij zijn met een boek als dit!! Lekker veel te zien, nóg meer te lachen en ook nog met een leuke inhoud (robots). (…) Wat ook écht fantastisch is, is het lesmateriaal dat beschikbaar is bij het boek.' (Leesbevorderingindeklas, maart 2017)

'Het boek bevat heel veel illustraties en in verhouding weinig tekst. Het is dan ook met een klein uur uitgelezen / uitgekeken. Vind ik het een leuke afwisseling? Ja, zeker wel. Het verhaal loopt namelijk vlot en makkelijk. Juist omdat het lekker leest en kijkt zit je al vrij snel in het verhaal en is het jammer zodra het boekje uit is.' (Thuisleven, 21 april 2017)

'Dit toffe, humoristische boek toont aan hoe belangrijk beelden zijn bij het vertellen van een verhaal, het houdt het midden tussen een strip en een leesboek, en dat maakt Brobot precies zo aantrekkelijk voor zijn doelgroep. De illustraties zijn net strips, heel karikaturaal, vol humor, tekstballonnetjes en extra geluidjes. Ze brengen vaart, beweeglijkheid en herkenbaarheid. En ze zijn de grootste aantrekking voor de jonge lezers. Een cool communiecadeauboek!' (Wonderlandbyalice, mei 2017)


Extra informatie

Extra informatie

Soort beeldverhaal
Genre humor
Thema broer-zus relatie, robot
Leeftijd 8+
Omvang 112 blz.
Formaat 21,5 x 15 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 22/02/2017
NUR code 282
Auteur James Foley
Illustrator James Foley
ISBN Nummer 9789462912137

Verwante producten