De andere weg

De andere weg

Auteur: Laïla Koubaa
Illustrator: Stefanie De Graef

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462914070

€ 19,95
Incl. BTW

- Een bijzonder verhaal over de kracht van de natuur
- Met sprookjesachtige illustraties die een andere wereld oproepen
- Een kunstig geschenkboek voor volwassenen

Dit magisch-realistische avontuur speelt zich af in een Japanse setting.

De stoelenspringers hadden weer gesprongen. Niemand wist waarom. Het eiland beefde en vier kleine zwaluweitjes rolden uit hun nest. Kikaru vond ze in het bos op weg naar zijn vrienden. Samen zouden ze de komst van de Lente vieren. Tijdens het feest werd vuurwerk afgeschoten, gelachen en veel gegeten. Kikaru at het meest van hen allemaal. De volgende dag vertrok Kikaru. Hij moest en zou de zwaluweitjes terugbrengen naar hun nest. Maar onderweg viel Kikaru. Hij brak zijn heup en belandde in een diepe slaap ...

Blader door het boek

Recensie

Details

'‘De Andere Weg’ is een speciaal boek met een sterk verhaal over de kracht van de natuur. (…) (Het)is een kunstig geschenkboek voor volwassenen en is een absoluut pareltje!' (De Boekenkast, augustus 2019)

'‘De andere weg’ is een magisch verhaal in een Japanse setting. Sprookjesachtig en realistisch tegelijkertijd.'(avs cultuur & kunst, 29 augustus 2019)

'Dit magisch-realistische verhaal leest als een Japans sprookje. De setting en de sfeer zijn gedetailleerd uitgewerkt, waardoor het geheel je meeneemt in een roes waarbij traagheid en magie elkaar bezielen tot een verhaal dat je licht betovert.' (pluizuit, november 2019)

'Laïla Koubaa heeft een een magisch plot bedacht waarbij geheime krachten van de natuur zorgen voor een wonderlijk slot van deze vertelling.' (De Leesclub van Alles, 23 november 2019)

Extra informatie

Extra informatie

Soort fictie, prentenboek
Thema lente, Japan, natuur, vriendschap
Leeftijd volwassenen
Omvang 48 blz.
Formaat 21 x 29 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/08/2019
NUR code 300
Auteur Laïla Koubaa
Illustrator Stefanie De Graef
ISBN Nummer 9789462914070

Verwante producten