De buidelbaby

De buidelbaby

Auteur: Elisabeth Brami
Illustrator: Tom Schamp

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058383662

€ 12,50
Incl. BTW
Meneer en mevrouw Kangoeroe willen dolgraag een baby, maar de buidel van mevrouw Kangoeroe is te klein. Wanneer hun kinderdroom in duigen valt, loopt ook de relatie stuk. De vrienden van meneer en mevrouw Kangoeroe willen de eens zo liefdevolle relatie herstellen en de babywens in vervulling laten gaan. Een origineel, optimistisch verhaal over adoptie.

Recensie

Details

'Het is een intrigerend boek geworden, de kijker doet voortdurend nieuwe ontdekkingen, hij creëert een fascinerende maar “menselijke” dierenwereld, de dieren leven de wereld van de mensen. De lezer wordt geconfronteerd met een sober, gedempt, gesatureerd kleurenpalet, het ruimtegevoel ontstaat door het gebruik van deze kleuren en perspectief. Een boek dat een sterk grafisch geheel aan de kijker aanbiedt, verdient de eerste Boekenpluim 2007.' (Juryverslag Boekenpluim, februari 2007)
'Tom Schamp kleurt de hooggespannen verwachtingen prachtig in. In Frankrijk geniet de Belgische graficus een ronkende reputatie. Kinderen vanaf 5 jaar genieten met volle teugen van De buidelbaby.' (De Streekkrant Vilvoorde, mei 2006)

Extra informatie

Extra informatie

Bekroond Boekenpluim
Soort prentenboek
Thema adoptie, ouders, baby, kangoeroe
Leeftijd 5+
Omvang 32 blz.
Formaat 25,5 x 18,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/04/2006
NUR code 274
Auteur Elisabeth Brami
Illustrator Tom Schamp
ISBN Nummer 9789058383662