De poppen van oma

De poppen van oma

Auteur: Brigitte Minne
Illustrator: Pieter Van Eenoge

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058388032

€ 13,95
Incl. BTW

Oma is voortdurend in de weer met haar porseleinen poppen. Daardoor heeft ze bijna geen tijd voor haar man en kleindochter. Oma wordt erg moe van de zorg voor de poppen. Wanneer haar kleindochter met de klas een speelgoedmuseum bezoekt, krijgt die een heel goed idee! Een prentenboek met felgekleurde prenten, over dingen loslaten.

Lees een fragment.

Recensie

Details

‘Heerlijk toegankelijk voorleesverhaal met prachtige, majestueuze prenten. Pieter Van Eenoge weet met zijn illustraties de sfeer van het verhaal te versterken. De vele details zorgen voor extra kijkgenot. Leuk hoe hij de oma in het begin van het verhaal portretteert als één van haar porseleinen poppen. De warme kleuren vloeien helemaal samen met de warmte die uit de tekst straalt. Een mooi samenspel tussen auteur en illustrator over ene herkenbaar maar niet zo voor de hand liggend thema.’ (Website Pluizuit, januari 2013)

‘Voor prille lezertjes of om voor te lezen: dit is een heerlijk boek van Brigitte Minne, een vaste waarde in jeugdboekenland.’ (Het Nieuwsblad, december 2012)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema oma, pop, loslaten, speelgoed, genieten
Leeftijd 5+
Omvang 32 blz.
Formaat 26,5 x 20,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/10/2012
NUR code 273
Auteur Brigitte Minne
Illustrator Pieter Van Eenoge
ISBN Nummer 9789058388032