De Sinterkersthaas

De Sinterkersthaas

Illustrator: Kristina Ruell

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058383693

€ 13,50
Incl. BTW

Het is 1 december. Koning Kindvriend van Speelgoedland is in zijn nopjes. Hij stuurt een sms'je naar de Sint: 'Kom naar Paleis! Speelgoed klaar!' Maar de Sint is nog niet uitgerust van zijn vorige verjaardagsfeest. Ook zijn knechten zijn nog niet fit. Hoe kan deze vermoeide ploeg alle cadeautjes op tijd bezorgen? Gelukkig steken de Kerstman en de Paashaas een handje toe. Feestelijk prentenboek.


Download hier de kleurplaat bij dit boek.

Recensie

Details

'Demesmaeker combineert sprookjesfiguren met tradities, christelijke feesten en hedendaagse verworvenheden zo, dat het eindresultaat nergens verveelt. En daarnaast zijn de illustraties van Kristina Ruell verrassend en vervreemdend tegelijk.' (Twentsche Courant, november 2006)
'Een vrolijk verhaalgegeven waarin op een originele manier gespeeld wordt met de bekende figuren van sinterklaas, de kerstman en de paashaas. Maar minstens even veel aantrekkingskracht gaat uit van de prenten, prachtige schilderijtjes van Kristina Ruell. Zij gebruikt in haar grote en kleine illustraties frisse, heldere kleuren waarbij grotendeels roodtinten overheersen. De prenten zitten vol grappige details en vondsten en vervelen nooit, hoe vaak je ze ook bekijkt.' (De Leeswelp, september 2006)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema Sint, Kerstman, Paashaas
Leeftijd 4+
Omvang 32 blz.
Formaat 21,5 x 30,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/09/2006
NUR code 273
Auteur Mario Demesmaeker
Illustrator Kristina Ruell
ISBN Nummer 9789058383693