Eefje Donkerblauw

Eefje Donkerblauw

Illustrator: Lieve Baeten

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058385215

€ 15,95
Incl. BTW

Eefje Donkerblauw is een koningin die gek is op donkerblauw. Alles in haar kasteel is donkerblauw. Maar dan wordt Eefje verliefd op koning Goudgeel. En daar komen heel wat gekleurde kinderen van. Top 10 Mooiste Kinderboek Aller Tijden. Al meer dan 25 jaar een bestseller!

Zin om te kleuren?
kleurplaat 1
kleurplaat 2


Speel mee met Eefje
Ga naar haar site

Ontdek de lestips
Ontdek de kortfilm

Recensie

Details

‘Dit verhaal wordt boven het alledaagse getild door de vormgeving. Het taalgebruik van Geert de Kockere is poëtisch en de illustraties van Lieve Baeten lyrisch. Maar ook op inhoudelijk vlak is er een meerwaarde. Met Eefje leren we dat een éénkleurige wereld niet de enige mogelijke is. Haar avontuur illustreert het belang van vriendschap, liefde en verdraagzaamheid.’ (Website De Wereld Morgen, 8 januari 2013)

‘De prachtige illustraties bij dit sprookjesachtige verhaal zijn van Lieve Baeten die Eefje Donkerblauw gewoon onvergetelijk maakt. Nu Eefje twintig wordt, zorgde uitgeverij De Eenhoorn voor een schitterende Feesteditie. Binnenin steken twee leuke kartonnen popjes en plastic raampjes om zelf met kleuren te spelen.’ (Kerknet, februari 2013)

Extra informatie

Extra informatie

Herdruk 12de druk
Soort prentenboek
Thema koningin, koning, kleur, verliefd zijn, multicultureel
Leeftijd 4+
Omvang 32 blz.
Formaat 30,5 x 21,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/09/2012
NUR code 273
Auteur Geert De Kockere
Illustrator Lieve Baeten
ISBN Nummer 9789058385215

Verwante producten