Een plekje voor welpje

Een plekje voor welpje

Auteur: Mylo Freeman
Illustrator: Mylo Freeman

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462911987

€ 15,95
Incl. BTW

- Prachtige illustraties in ecoline
- Dit prentenboek roept de sfeer van Afrika op

Een warm verhaal over diversiteit, zorgen voor elkaar en samenleven.

Ergens in Afrika, onder een goudgele zon, wonen Giraf, Zebra, Neushoorn, Olifant en Aap gezellig dicht bij elkaar. Op een dag vinden ze een baby. Een zachte panterbaby. Maar kleine panters worden groot. Is het niet gevaarlijk om deze baby te helpen? En hoe moeten ze aan eten voor hem komen?

Blader door het boek


Bekijk hier de teaser van de Voorleeshoek.

Recensie

Details

'Een warm verhaal in suggestieve tropische beelden, waarvan de uitlopende ecolinekleuren de savanne een mysterieus karakter geven. De boodschap om te zorgen voor degene die op je weg komt, is helder maar niet opdringerig. Mooi dat het juist een zwijn is dat voor Welpje gaat zorgen! Een fijn voorleesboek dat uitnodigt om met kinderen te praten over gastvrijheid.' (Lieke van Duin, boekhandel Dominicus Amsterdam)

'Een verhaal over angst voor het onbekende en de vooroordelen die daarmee samengaan. De vertaling naar de dierenwereld zorgt voor een concrete situatie. De mooie aquarellen maken het geheel compleet.' (website Superpapa, april 2017)

'Je waant je in Afrika als je het boek Een plekje voor welpje van Mylo Freeman openslaat. De Afrikaanse zon schijnt op de bladzijden en de dieren Aap, Giraf, Neushoorn, Olifant en Zebra zijn prachtig getekend. Mijn vijfjarige dochter vindt het boek prachtig. Als we het uit hebben zegt ze: “iedereen kan je familie worden, je moet gewoon niet zo bang zijn.”' (Shepostsonline, mei 2017)


Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema savanne, dier, Afrika, diversiteit, samenleven
Leeftijd 4+
Omvang 32 blz.
Formaat 30 x 21,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 22/02/2017
NUR code 273
Auteur Mylo Freeman
Illustrator Mylo Freeman
ISBN Nummer 9789462911987