Een toren vol muziek

Een toren vol muziek

Auteur: Nils Smit
Illustrator: Kristien Aertssen

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058386366

€ 14,95
Incl. BTW

In een flat is iemand aan het fluitspelen. De buurman wordt gek van het gefluit en neemt zijn trompet erbij. Zijn buurvrouw haalt haar viool boven. Al snel heeft iedereen in het gebouw een instrument waar hij of zij op slaat, strijkt of toetert … Op de gedetailleerde prenten zijn talloze muziekinstrumenten terug te vinden.


Lees een fragment.

Recensie

Details

‘Groot kartonboek dat zonder woorden een meeslepend verhaal vertelt. Kinderen zullen zich vergapen aan de kleurrijke illustratie met talloze details.' (Het Vrije Waasland, november 2010)
‘In het grote kartonboek 'Een toren vol muziek' van Nils Smit & Kristien Aertssen vormen vrolijke, detailrijke prenten samen een verhaal. Na een fase van veel chaos en lawaai slagen de bewoners van een flatgebouw erin om samen welluidende muziek te maken. Een feestelijke uitgave.’ (De Bond, december 2010)
‘Een toren vol muziek is een geweldig kijk- en denkboek. De zeven humoristische spreads zijn expressief getekend, vol grappige details. Ze prikkelen tot goed waarnemen, terugbladeren, nadenken, concluderen wie wat doet en waarop reageert. […] Ritme, kleur en beweging swingen hier uit de pan!’ (Kinderopvang, februari 2011)

Extra informatie

Extra informatie

Soort kartonboek
Thema muziek, instrument, flat, buur
Leeftijd 3+
Omvang 16 blz.
Formaat 34 x 25,5 cm
Uitvoering karton
Verschijningsdatum 01/10/2010
NUR code 272
Auteur Nils Smit
Illustrator Kristien Aertssen
ISBN Nummer 9789058386366