Er zit een tijger in mijn tuin

Er zit een tijger in mijn tuin

Auteur: Yoeri Slegers
Illustrator: Yoeri Slegers

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462911116

Normale prijs: € 14,95

Special Price € 10,00

Incl. BTW

Een speels en fantasierijk voorleesboek. In de prenten zitten heel veel leuke details verstopt.

SSSSsssst... niet bewegen. Niks zeggen. Seppe sluipt en kruipt door de tuin. Seppe is op tijgerjacht. Het is gevaarlijk, maar Seppe is niet bang. Seppe speurt en zoekt. Krak krak! Breekt daar een tak? Seppe schrikt. Hij is niet op zijn gemak. Wat ziet hij daar? Een oranje zwart gevaar! Seppe gilt. De tijger komt en... geeft Seppe een lik. Wie zit er onder die gevaarlijke kop?

Blader door het boek.

Bekijk de teaser van het voorleesfilmpje op de Voorleeshoek.

Zin om te kleuren?
Kleurplaat bij het boek.

Recensie

Details

‘Een spannend en leuk verhaal, met prachtige en grote tekeningen vol fantasierijke en leuke details. Het is een boek waar uw (klein)kinderen gegarandeerd uren plezier aan beleven.' (website Boekenkast, maart 2016)

'Een fantasierijk voorleesboek met kleurrijke, over twee pagina’s doorlopende illustraties vol grappige details en met een enorme, knaloranje tijger. [...] Er zijn allerlei grappige dieren te zien, zoals muizen met een rugzak en een regenworm voor de tv. Leuk om voor te lezen en samen de grapjes en illustraties te ontdekken.' (nbd biblion, mei 2016)

'Een heerlijk prentenboekje over fantasie (...) Het verhaal sluit goed aan bij de belevingswereld van kleine kinderen. Alle kleintjes gebruiken hun fantasie volop en het is natuurlijk wel zo veilig, als papa achter 'het monster' verborgen zit.' (Vaders en moeders, juli 2016)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema tuin, tijger, fantasiespel, vader-kindrelatie
Leeftijd 4+
Omvang 32 blz.
Formaat 2 1x 24 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/02/2016
NUR code 273
Auteur Yoeri Slegers
Illustrator Yoeri Slegers
ISBN Nummer 9789462911116