Gek van een eiland

Gek van een eiland

Auteur: Koen D'haene
Illustrator:

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058386175

€ 14,95
Incl. BTW

Wout en zijn moeder gaan samen op vakantie naar Terschelling. Ze willen het vertrek van Wouts vader verwerken. Wout wordt gedomineerd door zijn moeder. Wanneer hij verliefd wordt, beseft hij dat hij moet opkomen voor zijn eigen gevoelens.


Lees een fragment.

Recensie

Details

‘Het boek verscheen in de reeks ‘Lekker lezen’ van De Eenhoorn, maar Koen graaft dieper dan een lekker vlot wegleesverhaaltje. In de eerste plaats creëert hij een mooi decor. [...] Daarnaast weeft hij in zijn verhaal plaatselijke verhalen en legenden; hij trekt draden naar het heden en verwerkt ze in parallelle, reële verhalen. Dat geeft het verhaal diepte, maakt het interessant en schept verwachtingen. Het meest intrigeerde mij de moeder- zoonrelatie, trouwens de kern van het verhaal.’ (Website Vertel Eens, maart 2010)

‘Wout neemt ons mee naar prachtige plaatsen op het eiland. Het lijkt alsof je zelf deze plaatsen ontdekt. Je kan je als lezer een mooi beeld vormen van het eiland. […] Deze aangrijpende jeugdroman is een verhaal van en vol verhalen.’ (Website Pluizer, maart 2011)

Extra informatie

Extra informatie

Soort fictie
Thema scheiding, verliefd zijn, moeder-zoon relatie, Waddeneiland, lekker lezen
Leeftijd 12+
Reeks Lekker Lezen
Omvang 152 blz.
Formaat 21 x 14,5 cm
Uitvoering softcover
Verschijningsdatum 01/03/2010
NUR code 284
Auteur Koen D'haene
ISBN Nummer 9789058386175