Geschenkeditie Jij lievert

Geschenkeditie Jij lievert

Illustrator: Sabien Clement

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462910171

€ 9,95
Incl. BTW

Mini-geschenkeditie van het gelijknamige boek voor al wie verliefd, verloofd of getrouwd is. Korte tekstjes over tederheid, liefde en erotiek en vol dubbelzinnigheden en woordspelingen. Soms heel teder, meestal grappig, af en toe prikkelend en altijd poëtisch. De lijntekeningen van Sabien Clement relativeren en tonen de mens in zijn naakte waarheid. Soms grotesk, soms ontroerend, maar altijd liefdevol.

Blader door het boek.

Recensie

Details

Jij lievert, oorspronkelijk uitgegeven in 2002 en in 2003 meer dan verdiend bekroond met een Boekenpluim, kreeg nu een wederuitgave als geschenkboek in een kleiner formaat. Dat kunnen wij alleen maar toejuichen! Want de zuinige woorden en de fragiele prenten zijn zo onverwoestbaar broos dat je ze stuk voor stuk koestert als ware het parels.' (Website Pluizuit, 20 april 2015)

'Geert De Kockere speelt met taal en context als geen ander. De luchtige tekeningen van Clement zijn al even speels, verrassend en frivool. Met deze juweeltjes van prenten debuteerde zij destijds in het boekenlandschap. Een debuut dat kan tellen! Alleen al daarom meer dan waard om aan te kopen. Maar meer nog om te geven aan je geliefde of aan eender wie als geschenk, als hebbeding, als koesterboek.’ (Website Pluizuit, 20 april 2015)

Extra informatie

Extra informatie

Soort geschenkboek
Thema liefde, erotiek, seksualiteit
Leeftijd volwassenen
Omvang 48 blz.
Formaat 16 x 16 cm
Uitvoering mini-editie
Verschijningsdatum 14/01/2015
NUR code 370
Auteur Geert De Kockere
Illustrator Sabien Clement
ISBN Nummer 9789462910171

Verwante producten