Getekend

Getekend

Illustrator:

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058383891

€ 13,95
Incl. BTW
Lotte heeft door een ongeluk met een frituurpot ernstige brandwonden opgelopen, in haar gezicht en hals. Na een lange revalidatie moet ze naar een nieuwe school. Ze wekt vrijwel meteen de afkeer op van de ergste pestkop van de klas. Karolien schrikt voor geen enkele streek terug en haar vriendinnen volgen haar blindelings. Gelukkig kan Lotte rekenen op de steun van een paar leuke jongens, waaronder Tibo, de populairste jongen van de klas. Lotte vindt Tibo geweldig, maar is ervan overtuigd dat hij nooit voor haar zal vallen. Stukje bij beetje komt Lotte erachter dat mensen op veel manieren getekend kunnen zijn …

Recensie

Details

'Dit verhaal over pesten, vriendschap, verliefdheid en brandwonden zal lezers in de tweede en derde klassen van het vmbo en havo zeker veel plezier bezorgen, maar stemt in ieder geval ook tot nadenken.' (Levende Talen Magazine, januari 2007)
'De schrijver houdt het tempo hoog en laat onnodige details achterwege. Hij zorgt ervoor om niet moraliserend over te komen. Hierdoor krijg je een vlot verhaal dat je in één ruk wil uitlezen.' (website Vrijzinnig Humanisme, november 2006)

Extra informatie

Extra informatie

Herdruk POD
Soort fictie
Thema brandwonden, verliefd zijn, pesten, school, lekker lezen
Leeftijd 9+
Reeks Lekker Lezen
Omvang 144 blz.
Formaat 15 x 21,5 cm
Uitvoering softcover
Verschijningsdatum 01/09/2006
NUR code 284
Auteur Mario Demesmaeker
ISBN Nummer 9789058383891