Heks Marjol

Heks Marjol

Auteur: Patricia David
Illustrator: Kristina Ruell

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058389848

€ 16,95
Incl. BTW

In het heksenbos
Heks Marjol piekert zich suf. ‘Je bent een saaie heks!’ zei heks Deeprie. Ze heeft gelijk, denkt Marjol. Ze wil graag iets spannends doen, maar ze kan niks verzinnen. Op een nacht denkt Marjol aan iets wat Miezamplie vertelde: iets doen wat niet mag, is nooit saai. Marjol heeft een idee. ‘Ik ga naar mensenland,’ jubelt ze. ‘Ik ga op bezoek bij de kapper.’ Maar is dat wel zo’n goed idee? Saai wordt het alvast niet … Het derde boek in de populaire heksenreeks van Patricia David.

Blader door het boek.


Voor leerkrachten:
Download de lessuggesties.

Recensie

Details

‘Het verhaal van heks Marjol is grappig en herbergt ook wel wat normen en waarden in zich. Over vriendschap, liegen, elkaar helpen, niet stelen en het goede willen doen. Het verhaal loopt heel rustig van het een naar het ander en is goed te volgen. De illustraties zijn zwart-wit.’ (Blog Kiddowz, 27 maart 2015)

‘De hoofdstukken zijn steeds van ongeveer dezelfde, korte lengte en de tekst heeft nauwelijks moeilijke woorden. Dit en de mooie open bladspiegel en leuke zwart-witillustraties maken het verhaal toegankelijk.’ (NBD Biblion, 3 juni 2015)

Extra informatie

Extra informatie

Soort fictie
Thema heks, saai zijn, kapper, stout zijn
Leeftijd 8+
Reeks In het heksenbos
Omvang 208 blz.
Formaat 21,5 x 15 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/01/2015
NUR code 282
Auteur Patricia David
Illustrator Kristina Ruell
ISBN Nummer 9789058389848

Verwante producten