Heksenfee - remake

Heksenfee - remake

Auteur: Brigitte Minne
Illustrator: Carll Cneut

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad Tijdelijk niet leverbaar

Artikelnummer: 9789462911635

€ 18,95
Incl. BTW

- Herwerkte uitgave met nieuwe illustraties door Carll Cneut
- Luxueuze editie met linnen band

Een populair prentenboek over opgroeien en onafhankelijk worden.

Rozemarijn moet van haar mama een aardige en nette fee zijn. Maar daar heeft ze geen zin in. Rozemarijn is liever vies en vuil. Ze verhuist naar het heksenbos en leert er allerlei heksentoeren. Stilaan ziet haar mama in dat je als fee ook een ander soort leven kan leiden.

Blader door het boek

Recensie

Details

'Dit is een prentenboek om in kleine beetjes of heel gulzig van te snoepen. Carll Cneut maakt opnieuw van iedere pagina een kunstwerk.' (Boekenkaravaan, november 2016)

'Cneut schilderde prachtige taferelen die vaak refereren naar de oorspronkelijke illustraties. Ze zijn realistischer, complexer en intrigeren door hun verrassende beeldopstellingen, subtiel kleurgebruik, expressieve gezichten en fijne details. Het verhaal blijft eigentijds en de geraffineerde prenten zijn een lust voor het oog.' (Gezinskrant De Bond, december 2016)

'Bovendien neemt de verhalende kracht van de prenten toe doordat de tekst op cruciale plaatsen in kleinere passages is opgedeeld. Er zijn dus meerdere illustraties en ze hebben een grotere expressieve kracht. Opvallend is dat Rozemarijn daarbij als een genuanceerd personage uit de verf komt.' (De Standaard der Letteren, februari 2017)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema fee, heks, ontevreden zijn, zelfstandig zijn
Leeftijd 5+
Omvang 48 blz.
Formaat 30 x 23,5 cm
Uitvoering hardcover met linnen band
Verschijningsdatum 13/10/2016
NUR code 273
Auteur Brigitte Minne
Illustrator Carll Cneut
ISBN Nummer 9789462911635

Verwante producten