Het allereerste paasei

Het allereerste paasei

Auteur: Zemanel
Illustrator: Amélie Dufour

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462910126

€ 13,95
Incl. BTW

Poelette heeft zopas haar eerste ei gelegd. Wat is het prachtig! Poelette rent naar het kasteel om haar ei te tonen aan de kippenkoningin. Maar Poelette is veel te haastig en haar ei valt in het zand, in het gras en tussen de bloemen. Het ei ziet er elke keer vreemder uit. Alle kippen lachen Poelette uit met haar vreemd ei. Wat zal de koningin zeggen? Een prentenboek in ei-vorm. Over waarom we met Pasen eieren versieren.


Lees een fragment.


Download hier de kleurplaat bij dit boek.

Recensie

Details

‘Dit boekje van 24 pagina’s valt meteen op door zijn ei-vorm. Het boek is dus zeker een must-have voor de paasperiode. Het verhaal leent zich prima om nadien nog even na te praten. De boodschap is heel duidelijk: als je zeker bent van je stuk, zet dan gewoon door, wat de anderen ook zeggen. Dat is de levensles die Poelette onze kleuters wil meegeven. En dat is haar gelukt!’ (Blog Getest op kinderen, maart 2015)

‘De vrolijke, enigszins tere illustraties tonen treffend de trots en het onverstoorbare enthousiasme van Poelette. Een echt lenteverhaal, dat je op een grappige manier wil laten begrijpen waarom met Pasen de eieren versierd worden.’ (NBD Biblion, 29 april 2015)

‘Een fris paasverhaal in de vorm van een reuze paasei met frêle illustraties die er een origineel boekje van maken.’ (Website Pluizer, 30 april 2015)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema lente, Pasen, kip, paasei
Leeftijd 3+
Omvang 32 blz.
Formaat 30 x 21,5 cm
Uitvoering hardcover, ei-vormig
Verschijningsdatum 02/03/2015
NUR code 273
Auteur Zemanel
Illustrator Amélie Dufour
ISBN Nummer 9789462910126