Het concert

Het concert

Auteur: Jaak Dreesen
Illustrator: Ingrid Godon

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058382061

€ 12,95
Incl. BTW
Kobe houdt van muziek. Hij speelt viool. Zijn mama speelt cello. Ze spelen vaak samen op de golfbreker. Binnenkort geeft mama een concert, samen met een pianist en een violist. Terwijl zij en Kobe de stukken inoefenen, hangt papa de stad vol met affiches. Eindelijk is de dag van het concert aangebroken. Papa en Kobe zitten in de zaal en genieten van de mooie muziek. Maar dan struikelt de violist en bezeert zijn arm. Hij kan niet meer spelen. Gelukkig heeft ook Kobe zijn viool meegebracht ...

Recensie

Details

'Het concert is een hartverwarmend teder verhaal! Een ideale mix van zuinig, subtiel en mooi taalgebruik en prachtige, tedere prenten. Het verhaal en de illustraties geven de perfecte sfeer aan van de inhoud. Hoewel het einde voorspelbaar kan zijn, blijft het toch verrassend door het subtiele taalgebruik. Een mooi verhaal, poëtisch en muzikaal...' (website Pluizuit, december 2003)

'Het concert van Jaak Dreesen is een warmhartig prentenboek over hoe fijn het is om muziek te spelen én van elkaar te houden. [...] De stemmige illustraties van Ingrid Godon geven perfect de intimistische sfeer van dit verhaal weer.' (De Bond, december 2003)

Extra informatie

Extra informatie

Bekroond Vlag & Wimpel
Herdruk 3de druk
Soort prentenboek
Thema moeder, muziek, concert, zee
Leeftijd 5+
Omvang 32 blz.
Formaat 23,5 x 20,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/03/2003
NUR code 274
Auteur Jaak Dreesen
Illustrator Ingrid Godon
ISBN Nummer 9789058382061