Het geheim tussen de boeken

Het geheim tussen de boeken

Illustrator: Richard Verschraagen

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058388070

€ 13,95
Incl. BTW

Bembo Boekworm woont in de bieb. Zijn opa heeft hem verteld dat er een geheim tussen de boeken schuilt. Daarna verdween opa. Bembo leest boek na boek, op zoek naar het geheim. Bij de letter ‘M’ botst hij op een meisje-boekenwurm. Bembo heeft geen tijd om met haar te praten, of toch? Een heerlijk leesboek dat kinderen op een indirecte manier aanzet tot lezen.


Download hier de kleurplaat bij dit boek.

Lees een fragment.

Recensie

Details

‘Een lief en schattig boekje. Op iedere pagina kom je een illustratie tegen, getekend met potlood. Daardoor heb je een heel gezellige sfeer in het boekje, dat alleen nog maar versterkt wordt door de lieve tekst en de opbloeiende romantiek tussen de twee boekenwurmpjes. Een lief moraal dus, die niet met veel nadruk vermeld wordt. Het boek zelf is makkelijk leesbaar. […] Een geweldig boekje voor aankomende boekenwurmen!’ (Website Coole Suggesties, december 2012)

‘Een heel mooi boekje voor beginnende boekenwurmpjes. Het is met heel veel zorg uitgegeven en de illustraties zijn minutieus getekend in potlood. Ze zijn de sfeerbrengers tussen de mooie tekstjes. Zoals de suggestieve illustraties roept de tekst intimiteit en gezelligheid op die er heerst in de oude bieb. Ook de aanvankelijke aarzelende vriendschap tussen Bembo en Vera wordt mooi geschetst. De pittige dialogen geven het verhaal de juiste spankracht maar ook lichtheid mee. Je kan het dan ook prima voorlezen.’ (Website Pluizer, januari 2013)

Extra informatie

Extra informatie

Soort fictie
Thema lezen, fantasie, verliefd zijn, eenzaam zijn
Leeftijd 7+
AVI-leesniveau AVI 8
Omvang 48 blz.
Formaat 19 x 13,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/10/2012
NUR code 282
Auteur Reine De Pelseneer
Illustrator Richard Verschraagen
ISBN Nummer 9789058388070