Het wonderlijke ei van Lady Nana

Het wonderlijke ei van Lady Nana

Auteur: Twiggy Bossuyt
Illustrator: Isabelle Geeraerts

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462911147

€ 14,95
Incl. BTW

Kleurrijk prentenboek over de keerzijde van beroemdheid.

Lady Nana is een wereldberoemde kip. Ze legt alleen maar speciale eieren: met felle kleuren, met een muziek of met dansende figuurtjes op. Lady Nana glimlacht en wuift naar haar fans. Maar thuis voelt ze zich eenzaam. Er is niemand om van te houden. Wanneer ze een wit ei legt, wordt ze woedend. Ze gooit al haar fanmail het huis uit en loopt weg. Maar misschien is een gewoon, wit ei wel datgene waar ze naar verlangt?

Blader door het boek.

Recensie

Details

'Dit prentenboek is prachtig geïllustreerd. De kleuren geven de sfeer heel goed weer en de tekeningen zijn leuk. Sommige bestaan uit vele kleuren, andere uit enkele zwart-witlijnen. Dit zorgt voor een aangename bladspiegel.' (Pluizer, juli 2016)

'llustratrice Isabella Geeraerts heeft die kleurrijke uiterlijke schitterwereld in felle, heldere kleuren weergegeven maar als we Lady Nana alleen zien dan zijn de kleuren veel dieper en warmer en meer ingetogen. Dus ook in de afbeeldingen wordt het verschil tussen de glamour- en echte wereld mooi weergegeven. Schrijfster Twiggy Bossuyt heeft de tekst is in korte, vloeiende zinnen geschreven waardoor het verhaal goed overkomt. Een verhaal om over na te denken maar vooral een verhaal om van te genieten.' (Leestafel, juli 2016)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema kip, ei, beroemd zijn, eenzaam zijn
Leeftijd 5+
Omvang 40 blz.
Formaat 30 x 21,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/03/2016
NUR code 273
Auteur Twiggy Bossuyt
Illustrator Isabelle Geeraerts
ISBN Nummer 9789462911147

Verwante producten