Hier gebeurt het

Hier gebeurt het

Illustrator: Florence Wauters

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462912687

€ 15,95
Incl. BTW

• Sfeervol kerstverhaal
• Een bijzonder geboortegeschenk
• Dromerige illustraties in pasteltinten

Waar kwamen de dieren in de kerststal vandaan?

‘Hier kan ik niet blijven,’ zegt Schaap. ‘Ik moet weg.’ Ze duwt het hek van de weide open. ‘Wij gaan mee,’ zegt Ram, ‘zodat je niet verdwaalt.’ Samen met Ram, Os, Kip en Vogel vertrekt Schaap. Waarheen dat weet ze niet. De dieren volgen een lichtje tot aan een grote stal. En daar gebeurt het …

Blader door het boek.

Recensie

Details

'Dit prentenboek verbindt een heel mooi, inhoudelijk, filosofisch verhaal met prachtige illustraties, over twee pagina's heen. Het kerstverhaal wordt gesuggereerd op een fijne manier en de tekeningen in zachte kleuren doen de rest. Een warm verhaal dat niet alleen op koude winteravonden voorgelezen kan worden maar dat wel rond de kerstdagen zeer goed kan gebruikt worden.' (Leesplezier, december 2017)

'Jeugdauteur Kristien Dieltiens heeft met Hier gebeurt het een sfeervol kerstverhaal geschreven voor kinderen vanaf 4 jaar. Iedereen kent het kerstverhaal wel, maar dankzij dit prentenboek weten we waar al die dieren in de kerststal vandaan kwamen...' (Boekenkastweb, oktober 2017)

'Geen kerstverhaal in de echte zin van het woord, maar een mooi verteld en in zachte pasteltinten geïllustreerd randverhaal dat vertelt - voor wie dat wil weten - waar de dieren in de kerststal vandaan kwamen.' (Alles wat ik mooi kan vinden, december 2015)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema Kerstmis, stal, dier, geboorte
Leeftijd 4+
Omvang 28 blz.
Formaat 30 cm x 21.5 cm
Uitvoering Hardcover
Verschijningsdatum 05/10/2017
NUR code 273
Auteur Kristien Dieltiens
Illustrator Florence Wauters
ISBN Nummer 9789462912687

Verwante producten