Iedereen prinses

Iedereen prinses

Auteur: Brigitte Minne
Illustrator: Merel Eyckerman

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058385635

€ 14,50
Incl. BTW

Een heerlijk prinsessenboek voor kleine prinsesjes en hun papa. Marieke wil een prinses zijn. Maar Marieke draagt een bril en mist een paar tanden. Zo zien prinsessen er toch niet uit! Papa toont Marieke dat elke vrouw op haar manier een prinses is…


Lees een fragment.

Recensie

Details

'De taal van Minne is zoals gewoonlijk mooi en precies, en bevat net voldoende humor om te blijven boeien. De schitterende prenten zijn van Merel Eyckerman. Ze maakte van Marieke een klein, rond meisje dat niet mooi en ook niet lelijk is. Een echt kind met andere woorden, geen prentenboekprinses.' (Website De Recensent, oktober 2009)

'De liefde voor het meisje spat van elke illustratie: de composities zetten haar op een aandoenlijke manier in het licht, de emoties blijven ingetogen, maar spreken voor zich.’ (De Standaard der Letteren, november 2009)

'Toch toont Iedereen prinses van Brigitte Minne in woord en beeld vooral het plezier van het samenzijn van vader en dochter op zo’n prinsessendag. Merel Eyckerman schilderde er prachtige illustraties met speelse motiefjes bij.’ (De Bond, januari 2010)

Extra informatie

Extra informatie

Herdruk 2de druk
Soort prentenboek
Thema prinses, vader, vader-dochter relatie
Leeftijd 4+
Omvang 32 blz.
Formaat 26,5 x 20,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/09/2009
NUR code 273
Auteur Brigitte Minne
Illustrator Merel Eyckerman
ISBN Nummer 9789058385635

Verwante producten