Ik was er altijd al

Ik was er altijd al

Auteur: Siska Goeminne
Illustrator: Riske Lemmens

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462911673

€ 14,50
Incl. BTW

- Ontroerend mooie tekst en beelden
- Over fantasie en geboorte
- Bijzonder geboortegeschenk bij een tweede kindje

Een kind fantaseert over waar hij was voor hij geboren werd.

Waar was ik, toen mama nog een meisje was? Dat wil Timon graag weten. ‘Jij was er toen nog niet,’ zegt mama. Maar dat is niet waar! Misschien woonde hij helemaal boven in mama’s huis? Of hij zat verstopt in haar buik, als een vrolijk kikkervisje? Hij was de strepenpoes in de tuin of een blije vogel. Hij was er wel, maar mama zag hem niet ... Timon weet het zeker: hij was altijd al bij mama.

Blader door het boekTeaser Ik was er altijd al door De Voorleeshoek

Recensie

Details

'Een filosofisch prentenboek met pastelzachte tekeningen. Vol liefde voor het leven en voor de mensen in dat steeds doorlopende leven.' (Kiddo, 2016)

'Liefdevolle, collageachtige prenten, in zachte, vage kleuren en lijnen, verbeelden de gedachten van Timon – en zijn zo overtuigend en meeslepend dat je Timon gelooft, ziet en voelt. Auteur en illustrator zijn in de grenzeloze fantasiewereld van jonge kinderen gestapt én hebben de werkelijkheid niet uit het oog verloren bij het geven van taal en beelden aan deze filosofische levensvraag. Over jezelf zoeken en vinden tegelijk, in zijn troostrijke wonderlijkheid een uitgave die veel lezers verdient.' (NBD Biblion, januari 2017)

'Het resulteert in fijnzinnige, wat mysterieuze prenten (...) Ze ademen een nostalgisch elan uit, zonder echter een naïeve verheerlijking van de vervlogen tijd na te streven.' (Cutting Edge, november 2016)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema gezinsuitbreiding, geboorte, filosoferen
Leeftijd 5+
Omvang 32 blz.
Formaat 30 x 21,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/09/2016
NUR code 273
Auteur Siska Goeminne
Illustrator Riske Lemmens
ISBN Nummer 9789462911673