Ik zie jou, zie jij mij?

Ik zie jou, zie jij mij?

Auteur: Siska Goeminne
Illustrator: Alain Verster

Schrijf een beoordeling over dit product

Niet in voorraad

Contacteer mij wanneer het product terug in voorraad is
E-mail:

Artikelnummer: 9789462910584

Normale prijs: € 16,50

Special Price € 5,00

Incl. BTW

Zie je de oude mevrouw en de man met de strik? En de hond met het grappige haar? En de jongen met de boekentas? Zie je ze? Blijf jij soms staan, zomaar op een plein, midden in de stad? Kijken naar wie en wat voorbijgaat? Langzaam of snelsnel? Een oude mevrouw, een bange man, een kindje, een hond, een vis … het leven ... Bijzonder, sfeervol prentenboek voor jong en oud.

Bekroond met de Boekenpauw Publieksprijs 2016

Blader door het boek


Voor leerkrachten:
Download de lessuggestiesDe literaire vertelling bij dit boek is te boeken via Artforum: http://www.artforum.be/nl/productie/15.

Recensie

Details

'Dit is een van de meest bijzondere boeken die er dit jaar verschenen zijn. […] Want ja, dit boek droomt zich bij je naar binnen en gaat daarna niet meer weg.' (website Edward Van de Vendel, 1 november 2015)

'Dit is geen boek als dertien in een dozijn, maar een opvallend en origineel werk dat je aandacht verdient. Het zuigt je op in een wereld waarin het gewone niet gewoon is. Waarin details als miniatuurtjes aan je voorbij trekken en je zelf verhalen ontdekt en verzint.' (website Pluizuit, december 2015)

‘In korte poëtische teksten verbindt Goeminne enkele verhaallijnen aan elkaar waardoor er ontwikkeling ontstaat. […] De ilustraties van Verster in deze fraai verzorgde uitgave stralen zoals altijd nostalgie uit, in kleur en beeldtaal.’ (website Jaapleest, december 2015)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema plein, mens, eenzaamheid, geluk
Leeftijd 9+
Omvang 88 blz.
Formaat 24,5 x 16,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/09/2015
NUR code 283, 300
Auteur Siska Goeminne
Illustrator Alain Verster
ISBN Nummer 9789462910584

Verwante producten