Japie de stapelaar

Japie de stapelaar

Auteur: Bas Rompa
Illustrator: Kaatje Vermeire

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058387974

€ 16,50
Incl. BTW

Japie is een verzamelaar. Zijn huis en tuin staan vol stapels met spullen. Soms tuurt Japie in de verte en droomt hij van verre reizen. Maar zijn grote verzameling houdt hem thuis. Op een dag vindt Japie een kaartje van ergens ver weg tussen zijn stapels. 'Ik ben hier in de wolken,' leest Japie. Daar wil hij ook naartoe en hij begint een heel hoge stapel te bouwen ... Een meeslepend verhaal over loslaten en verder kijken. Met poëtische prenten.

Lees een fragment.

Recensie

Details

‘Een gevoelig verhaal over een eenzame man die zijn droom achterna gaat. Wat er met hem gebeurt, wordt aan ieders verbeelding overgelaten. Die illustraties zetten je verbeelding gegarandeerd aan het werk: ze zijn ongelooflijk frêle en hebben iets geheimzinnig. Verrassende details zorgen voor een boeiend schouwspel.’ (Website Pluizer, maart 2013)

‘Een bijzonder prentenboek, net zo goed voor kinderen vanaf vijf jaar als voor hun ouders, al zullen ze er elk iets anders uit begrijpen. […] Eenvoudig en ongewoon boeiend tegelijk. De illustraties van Kaatje Vermeire geven het verhaal een geheimzinnige, meeslepende waas.’ (De Bond, 30 augustus 2013)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema verzamelen, reizen, weggaan, loslaten
Leeftijd 5-99 jaar
Omvang 32 blz.
Formaat 33,5 x 23,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/09/2012
NUR code 273
Auteur Bas Rompa
Illustrator Kaatje Vermeire
ISBN Nummer 9789058387974

Verwante producten