Juf jet is top!

Juf jet is top!

Auteur: Brigitte Minne
Illustrator: Suzy Castermans

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462911192

€ 10,95
Incl. BTW

Een boek met teksten in verschillende niveaus, zodat ouder en kind samen kunnen lezen. Of een kind met een oudere broer/zus.

Juf Jet is gek op rood. Haar rok is rood. Haar jas is rood. Zelfs haar haar is rood. 'Rood maakt me blij,' zegt juf Jet. In de klas van juf Jet zitten Mo en Mei en Tom en Loes. Er gebeurt heel wat in de klas. Ze doen van min en plus. Dan leest juf Jet een boek voor. Als Tom acht wordt, bakt juf Jet een taart. Met kerst zet ze een boom in de klas. En als de poes van Mei weg is, bedenkt juf Jet een slim plan. De klas is het roerend eens: juf Jet is top!

Blader door het boek.

Recensie

Details

‘Het is mooi dat complexe thema’s op zo’n eenvoudige en tegelijk fantasievolle manier verteld en geïllustreerd kunnen worden. Dit boek is top!’ (Logopedie, november 2016)

'De verhaaltjes over Juf Jet zijn soms kort, soms langer en verschillen iets in niveau. Veel kleurige illustraties van Suzy Castermans sieren pagina na pagina, ze lijken wel met stift getekend en ingekleurd. Ook worden ze afgewisseld met grappige opdrachten die de beginnende lezer samen kan bespreken met zijn ouder of begeleider.' (KiddoWZ, april 2016)

Extra informatie

Extra informatie

Soort eerste lezer
Thema klas, school, juf, vriendschap
Leeftijd 6+
AVI-leesniveau AVI 2, AVI-M3
Omvang 72 blz.
Formaat 21 x 15,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/03/2016
NUR code 287
Auteur Brigitte Minne
Illustrator Suzy Castermans
ISBN Nummer 9789462911192