Kleine nachtverhalen

Kleine nachtverhalen

Auteur: Kitty Crowther
Illustrator: Kitty Crowther

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462912755

€ 15,95
Incl. BTW

- Drie verhaaltjes in één prentenboek
- Magische illustraties door meermaals bekroonde illustrator
- Fantasierijke verhalen die de verbeelding prikkelen

Drie heerlijke bedtijd-voorleesverhalen.

Kleine Beer wil drie verhaaltjes voor het slapengaan. In het eerste verhaaltje vertelt mama over de Nachtwacht. Het tweede verhaaltje gaat over het dappere meisje Zhora. In het derde verhaal vertelt mama over een kleine man met een grote overjas. Uiteindelijk valt Kleine Beer met de personages uit de verhalen in slaap.

Blader door het boek

Recensie

Details

'Fantasierijke verhalen die de verbeelding prikkelen. Drie heerlijke bedtijd-voorleesverhalen.' (Boeken Magazine, oktober 2017)

'Kitty Crowther levert andermaal een hartverwarmend en ronduit magisch prentenboek af. (...) Het knapste is hoe werkelijkheid en verbeelding compleet organisch in elkaar overvloeien, en hoe de ontroering geruisloos maar des te indringender toeslaat. Doe jezelf en je kroost een plezier: haal deze parel in huis.' (De Morgen, november 2017)

'Drie prachtige korte verhalen, weet de auteur samen te brengen naar één bed-verhaal en dat doet ze uitstekend. Daar komen nog de typische illustraties bij in de bijzonder mooi uitgekozen kleuren roze en rood, soms ook donkergroen, afgewisseld met lichte tinten. Een nieuw prijsboek?' (Leesplezier, december 2017)

'Kleine nachtverhalen is een wondermooi voorleesboek voor kleine beertjes die nog even wakker willen blijven.' (Pluizuit, augustus 2018)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema bedtijdverhalen, beer, slapen
Leeftijd 4+
Omvang 80 blz.
Formaat 24,5 x 20,5 cm
Uitvoering Hardcover
Verschijningsdatum 05/10/2017
NUR code 273, 277
Auteur Kitty Crowther
Illustrator Kitty Crowther
ISBN Nummer 9789462912755