Koninginnenhapjes

Koninginnenhapjes

Auteur: Linda Schacht
Illustrator: Linda Schacht

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058381224

€ 12,50
Incl. BTW
De mama van Boudewijn houdt heel veel van de koning. Ze zou dolgraag kok in het paleis worden. Maar de koning heeft al een kok. Dus kookt mama voor Boudewijn. Ze maakt allerlei lekkere, koninklijke hapjes klaar die Boudewijn niet lust. Op een dag heeft mama koninginnenhapjes gemaakt. De jongen moet aan tafel blijven zitten totdat zijn bord leeg is …

Recensie

Details

'Een grappig, gevoelig en herkenbaar prentenboek over het alomgekende thema 'eten' dat hier zeer origineel en verrassend is uitgewerkt. [...] Binnen deze heerlijke absurditeiten is Boudewijn het meest realistische personage met tal van gevoelens. Om je moeiteloos mee te identificeren. De tekst is gevarieerd en plastisch. Hij laat zich vlot voorlezen. De expressieve prenten zijn sfeervol en sluiten naadloos aan bij dit enigszins absurd, maar toch realistisch verhaal. Zij beelden diezelfde mix uit van fantasie en realiteit, met een hoge herkenbaarheidswaarde en duidelijke emoties.' (website Pluizuit, juni 2002)

'Een smakelijk, grappig en lekker ondeugend prentenboek! Met leuke woordspelingen en mooie, warme prenten!' (website Kidcity, mei 2002)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema eten, ziek zijn
Leeftijd 3+
Omvang 32 blz.
Formaat 21,5 x 30 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/01/2002
NUR code 273
Auteur Linda Schacht
Illustrator Linda Schacht
ISBN Nummer 9789058381224