Pakket Mammoet en Arabische versie

Pakket Mammoet en Arabische versie

Auteur: Stefan Boonen
Illustrator: Melvin

Schrijf een beoordeling over dit product

Niet in voorraad

Contacteer mij wanneer het product terug in voorraad is
E-mail:

Artikelnummer: pakketMammoet

€ 29,95
Incl. BTW

Het succesvolle beeldverhaal 'Mammoet' is nu ook verkrijgbaar samen met de Arabische versie. Zo breng je meertaligheid op een eenvoudige manier binnen in je klas, school of leefomgeving.

Over het verhaal: Dit is het verhaal van Theodore Bob Prinsel de Eerste. Hij mag en moet bijna alles van zijn ouders. Dansen, judo, rekenen, voetballen, zingen. Theo kan piano spelen én hij kent iets van mammoetdrollen. Meer nog, Theo weet waar de oertijd is.

Bekroond: tweede plaats bij de Kinder- en Jeugdjury 2017-2018

Extra:
Download hier de deurhanger bij dit boek. Ga naar de lestips bij dit boek 

Recensie

Details

'Mammoet is een prachtig vormgegeven boek dat overloopt van de fantasie. Stefan Boonen creëert een avontuurlijke wereld die kinderen meteen zal aanspreken. De illustraties van Melvin tillen dit verhaal naar een hoger niveau en leveren een schitterende graphic novel in rode kleuren op. Het boek is geschikt voor lezertjes vanaf acht jaar en zal ongetwijfeld nog vaak herlezen worden.' (Leven in Leuven, december 2016)

'Ik heb genoten van dit verhaal dat wat mij betreft echt alles heeft: spanning, humor, liefde, warmte, vriendschap, verdriet ... Dat in combinatie met het geweldige beeldverhaal is om van te snoepen. Mammoet moet je beleefd hebben!' (Pluizer, maart 2017)

'Er zijn zo van die personages die je na bladzijde 2 wil adopteren. Theo, uit de graphic novel Mammoet van Stefan Boonen en Melvin, is zo’n hartenbreker. Avontuurlijk, boordevol fantasie en een heerlijk open blik op de wereld.' (This is how we read, januari 2017)

'Mammoet toont hoe eenzaamheid voelt, vertedert en gaat over de echt belangrijke dingen die niet alleen kinderen, maar ook volwassenen nodig hebben! (In de boekenkast, oktober 2018)

Extra informatie

Extra informatie

Soort beeldverhaal
Thema mammoet, prehistorie, fantasie, overbeschermd zijn
Leeftijd 8+
Omvang 112 blz.
Formaat 24,5 x 17,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/10/2020
NUR code 282
Auteur Stefan Boonen
Illustrator Melvin
ISBN Nummer PakketMammoet

Verwante producten