Millie Duizendvoet

Millie Duizendvoet

Auteur: Stijn Moekaars
Illustrator: Frank Daenen

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058387899

€ 12,95
Incl. BTW

Vandaag is een bijzondere dag. Millie Duizendvoet rept zich naar school. Onderweg komt ze enkele vrienden tegen. Ze roepen haar na, maar Millie Duizendvoet heeft geen tijd. Op school merkt ze dat haar puzzelstukken uit haar rugzak gevallen zijn. Wat nu? Een verhaal dat inspeelt op de stress die bij bijzondere schoolmomenten hoort.

Lees een fragment.

Recensie

Details

‘In dit vrolijke boek holt Millie Duizendvoet je haastig tegemoet. Immer vergezeld van haar vriendjes, het lieveheersbeestje en een of meer bijtjes. De mooie, kleurrijke tekeningen in warme kleuren vormen een prettige aanvulling op de eenvoudige tekst. Een duizendpoot als personage is een leuke vondst en bijdehante kleuters zullen ook wel zien op de prenten dat Millie de puzzelstukjes één voor één verliest.’ (Website Pluizer, maart 2013)

‘Dit prentenboek kwam tot stand in samenwerking met de Vrije Basisschool Duizendvoet in Lokeren en het is een heel mooi visitekaartje voor de school geworden. […] De kleurrijke illustraties tonen nog gedetailleerder wat er beschreven staat en zorgen voor veel kijkplezier. Knap geheel!’ (Website Leesplezier, juli 2015)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema school, puzzel, haast, dier
Leeftijd 3+
Reeks Millie Duizendvoet
Omvang 32 blz.
Formaat 20,5 x 20,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/08/2012
NUR code 273
Auteur Stijn Moekaars
Illustrator Frank Daenen
ISBN Nummer 9789058387899

Verwante producten