Naat -  Ik durf!

Naat - Ik durf!

Auteur: Joke Guns
Illustrator: Yoeri Slegers

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789058386656

€ 8,95
Incl. BTW
Naat zit in de tweede klas. Hij houdt niet van verandering en heeft geen zin in de bosweek. Meester Pat stelt hem op zijn gemak door alles goed uit te leggen. Naat heeft veel plezier met zijn vriend Malik. Samen willen ze pestkop Jan een poets bakken … Naat houdt niet van verandering, maar leert ermee omgaan dankzij een goede voorbereiding.

Recensie

Details

‘Een leuk zelfleesboekje voor de beginnende lezer. Naat gaat op bioweek met school en dat is best spannend. De belevenissen zijn herkenbaar, de tekst is goed te lezen voor de beginnende lezer. Korte zinnen, prettige grote letters en natuurlijk een leuk verhaal! Perfect geschikt om iedere avond zelf een hoofdstukje uit te laten lezen!’ (Website Peuteren, februari 2011)

‘De herkenbare schoolsituaties werden op een vlotte en aantrekkelijke manier in een verhaal gegoten, dat geschikt is voor beginnende lezers. Met een duidelijk, rake tekst en expressieve illustraties nodigt dit boek jonge lezers uit om mee in de wereld van Naat te duiken. Een geslaagde en prettige opvolger van ‘Ik ben Naat!’ (Website Pluizuit, maart 2011)

‘Joke Guns, die haar baan als kinderboekenverkoopster inruilt voor die van schrijfster, bewijst met dit boek dat dit geen zotte keuze is. Ze schrijft vlot en levert een verhaal met inhoud. Ik durf! is een verrijking voor het aanbod aan niveauboekjes.’ (Website Verteleens, maart 2011)

Extra informatie

Extra informatie

Soort eerste lezer
Thema gewoonte, school, bosklas, meester
Leeftijd 7+
AVI-leesniveau AVI 3, AVI-M4
Reeks Naat
Omvang 32 blz.
Formaat 20,5 x 15 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/01/2011
NUR code 287
Auteur Joke Guns
Illustrator Yoeri Slegers
ISBN Nummer 9789058386656