Nieuwjaarsabonnement Kits

Nieuwjaarsabonnement Kits

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: nieuwjaarkits2019

€ 14,00
Incl. BTW

Abonnement: 10 nummers van januari tot en met juni en toegang tot de Kits-website.
Plus 2 dossiers over een actueel thema, met name 'Muziek' en 'De Olympische Spelen'.


Met Kits wegwijs in de actualiteit!Kits is een tweewekelijkse krant voor jongeren van 10 tot 14 jaar, die al 30 jaar bestaat. Kits verschijnt om de twee schoolweken (= 18 keer per schooljaar) en bevat 4 keer een dossier over een actueel thema.

Kits is opgedeeld in 4 rubrieken: Mens en Maatschappij, Binnenland, Buitenland en Wetenschap. Elke rubriek bevat korte en langere artikels over onderwerpen die jonge tieners aanbelangen.

De bijlage Kits+ verschijnt 4 keer per jaar en belicht een actueel thema op 4 pagina's. Het thema wordt geduid en uitgediept in talloze artikels en een paginagroot interview.


Meer nieuws op www.kits.be


Op deze website wordt elke dinsdag 1 groot nieuwsartikel geplaatst, dat enkel zichtbaar is voor Kits-abonnees. Op pagina 1 van Kits staat hoe je kan inloggen. Een woordenlijst, een quiz, een poll en een wereldkaart maken de jonge tieners verder wegwijs in de actualiteit. Verder vind je er wedstrijden, filmpjes, leesvoer ... Check de website van Kits en overtuig uzelf!


LET OP!
Kits is een krantenabonnement. Bestel een Kits-nieuwjaarsabonnement via de school van uw kind en betaal slechts 12 euro voor 10 nummers (van januari t.e.m. juni). Wilt u Kits bij u thuis ontvangen, dan betaalt u 14 euro. Vraag hierover meer info op de school van uw kind. Bent u een school, maak dan een school-account aan en bestel online aan het goedkope tarief.

Nog geen school-account? Registreer hier als school.


Deze prijzen zijn inclusief verzendkosten. Uw Kits-nieuwjaarsabonnement is slechts geldig voor 6 maanden en wordt niet automatisch verlengd.

Wenst u een jaarabonnement Kits te bestellen, contacteer dan onze dienst abonnementen via info@eenhoorn.be

Beschrijving

Details

De artikels zijn heel goed bruikbaar in de lessen Wereldoriëntatie, Actualiteit, Taal en Godsdienst/Zedenleer.

'Dankzij Kits komen mijn leerlingen op een leuke manier veel te weten over België en de rest van de wereld. Dat is verrijkend voor hun toekomst.' (Juf Liselotte, VBS Sint-Lutgart, Belsele)

'Kits is een mooie krant, die goed gebruikt wordt binnen onze projecten.' (Juf Kim, SBS Pallieter, Overpelt)

Extra informatie

Extra informatie

Soort tijdschrift
Leeftijd 10+
Omvang 10 x 4 blz + 2 x 4 blz. + website
Formaat A3
Uitvoering krant
Verschijningsdatum 01/01/2016
NUR code 085
Auteur Frank Pollet, Moniek Vermeulen
ISBN Nummer nieuwjaarkits2019

Verwante producten