Nieuwjaarsabonnement Klap

Nieuwjaarsabonnement Klap

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: nieuwjaarklap2015

€ 12,50
Incl. BTW

Nieuwjaarsabonnement: 6 nummers van januari tot en met juni en toegang tot de Klap-website.

Actualiteit op kindermaat met Klap!


Volledig vernieuwde inhoud en vormgeving


Klap is een maandelijks actualiteitenmagazine voor kinderen van 8 tot 11 jaar, dat al 25 jaar bestaat. Klap brengt elke maand van het schooljaar 16 pagina's nieuws op kindermaat.

Klap is opgedeeld in vaste rubrieken: Ik en de anderen, Ik en ons land, Ik en de wereld. Daarnaast is er een dossier van vier pagina's over een actueel onderwerp. Op de doepagina wisselen koken en wetenschappelijke proefjes elkaar af. Met het woordraadsel kunnen de kinderen hun opgedane kennis testen.

De overzichtelijke lay-out vergemakkelijkt het lezen. Klap is geïllustreerd met kleurenfoto's, een poster en een strip.

Nog meer nieuws op www.klapkrant.be


Op deze website wordt elke donderdag 1 groot nieuwsartikel geplaatst, dat enkel zichtbaar is voor Klap-abonnees. Op pagina 1 van Klap staat hoe je kan inloggen. Bij heel belangrijk nieuws verschijnt meteen een uitgebreid artikel op de website. Een woordenlijst, een quiz, een poll en een wereldkaart maken de jonge tieners verder wegwijs in de actualiteit. Check de website van Klap en overtuig uzelf!


LET OP!
Klap is een tijdschrift. Bestel via de school van uw kind en betaal slechts 11,00 euro voor een nieuwjaarsabonnement Klap. Wilt u Klap bij u thuis ontvangen, dan betaalt u 12,50 euro. Vraag hierover meer info op de school van uw kind. Bent u een school, maak dan een school-account aan en bestel online aan het goedkope tarief.


Nog geen school-account? Registreer hier als school.


Deze prijzen zijn inclusief verzendkosten. Uw Nieuwjaarsabonnement op Klap is slechts geldig voor 6 maand en wordt niet automatisch verlengd!

Wenst u een jaarabonnement Klap te bestellen (10 nummers), contacteer onze dienst abonnementen via info@eenhoorn.be.

Beschrijving

Details

Beatrijs Peeters is de hoofdredacteur van Klap. Zij volgt de actualiteit op de voet en selecteert items die kinderen aanbelangen. Beatrijs heeft een levendige schrijfstijl en weet haar lezers te boeien. De aantrekkelijke lay-out van Klap trekt ook moeilijke lezers over de streep.

De artikels zijn heel goed bruikbaar in de lessen Wereldoriëntatie, Actualiteit, Taal en Godsdienst/Zedenleer.

'Klap brengt mijn leerlingen op een duidelijke manier bij wat er in ons land en de rest van Europa gebeurt, en dat vind ik belangrijk.' (juf Sylvie, De Kleine Prins, Deinze)

'De Klap-krant is een duidelijk magazine, met veel actualiteit maar ook aankondigingen van culturele activiteiten.' (juf Veerle, LS Sint-Michielscollege, Brasschaat)

Extra informatie

Extra informatie

Soort tijdschrift
Leeftijd 8+
Omvang 6 x 16 blz.
Formaat A4
Uitvoering tijdschrift
Verschijningsdatum 01/01/2016
NUR code 084
ISBN Nummer nieuwjaarklap2015