Nieuwjaarsabonnement Klassetips (handleiding voor leerkrachten)

Nieuwjaarsabonnement Klassetips (handleiding voor leerkrachten)

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: nieuwjaarklassetips2015

€ 9,00
Incl. BTW


Klassetips = lessuggesties en werkbladen voor leerkrachten
Abonnement: 6 nummers van januari tot en met juni.
VOLLEDIG VERNIEUWDE VORMGEVING
Klassetips is de maandelijkse handleiding voor leerkrachten bij het actualiteitenmagazine Klap. Abonnees kunnen deze downloaden vanop de Klap-website, via een bij elke zending meegedeelde login. Klassetips bevat telkens 3 of 4 uitgewerkte lessuggesties en 6 bijbehorende kopieerwerkbladen, met sleutel.

Deze handleiding biedt de leerkracht bruikbaar materiaal om in de klas rond onderwerpen uit de actualiteit te werken, binnen het kader van het leerplan. De motivatie, doelstellingen en werkwijze worden uitgebreid beschreven.

Bekijk hier de website van Klap: www.klapkrant.be

Vanaf 10 abonnementen op Klap wordt een gratis exemplaar van deze handleiding aan de zending toegevoegd. Wie dit aantal niet haalt, kan zich abonneren op Klassetips. Een nieuwjaarsabonnement Klassetips (januari-juni = 6 nummers) kost € 9,00.

U kunt er ook voor kiezen om een nieuwjaarsabonnement Klap + Klassetips te bestellen. Kijk hiervoor onderaan deze pagina bij aanverwante producten. Meld u aan als school en profiteer van het goedkopere tarief.

Nog geen school-account? Registreer hier als school.


Deze prijzen zijn inclusief verzendkosten. Uw nieuwjaarsabonnement Klassetips is slechts geldig voor 6 maanden en wordt niet automatisch verlengd.Extra informatie

Extra informatie

Soort tijdschrift
Leeftijd 8+
Omvang 3 blz. lessuggesties en sleutel, min. 6 werkbladen
Formaat A4
Uitvoering digitale lessuggesties bij Klap
Verschijningsdatum 01/01/2016
ISBN Nummer nieuwjaarklassetips2015

Verwante producten