O monster, eet me niet op!

O monster, eet me niet op!

Auteur: Carl Norac
Illustrator: Carll Cneut

Schrijf een beoordeling over dit product

In herdruk

Contacteer mij wanneer het product terug in voorraad is
E-mail:

Artikelnummer: 9789058383686

€ 14,95
Incl. BTW

Alex is een vreetvarkentje. ‘Niet eten als we niet eten!’ zegt mama steeds, maar Alex kan het niet laten. Als hij naar de rivier gaat om een bad te nemen, smult hij zijn buikje rond. Opeens valt er een donkere schaduw over Alex heen. Een hongerig monster grijpt hem vast … Hilarisch prentenboek.


Lees een fragment.


Download hier de kleurplaat bij dit boek.

Recensie

Details

'In O monster, eet me niet op! verenigt Carll Cneut verschillende elementen uit zijn vorige prentenboeken. De verwijzingen vormen een leuk zoekspelletje voor de lezer die vertrouwd is met het werk van Cneut. Ook voor andere lezers biedt dit boek veel kijkplezier. Het is een bonte parade van dieren met uiteenlopende mensentrekjes. De illustrator heeft een reputatie hoog te houden. Hij slaagt daar moeiteloos in.' (De Standaard, oktober 2006)
'Norac en Cneut sparen de kinderzieltjes niet, maar ze doen het wel op een indringende en soms licht ironische manier. Cneut heeft hier en daar leuke details in de tekeningen verwerkt, die ervoor zorgen dat je ook al eens met wat bevrijdende afstand dit bizarre avontuur kan volgen. O monster is zeker een van de meest opvallende prentenboeken van het ogenblik.' (De Morgen, oktober 2006)
'De paginagrote prenten waarin Carll Cneut dit originele verhaal uitbeeldt, zijn schitterend. Een heleboel zoekelementen trekken de aandacht: tal van dieren, speelgoed en knuffels. Heldere kleuren, mooie composities en schattige dierenfiguren maken de prenten tot een lust voor het oog.' (De Bond, november 2006)

Extra informatie

Extra informatie

Bekroond Vlag & Wimpel
Herdruk 4de druk
Soort prentenboek
Thema varken, monster, gulzig zijn, humor
Leeftijd 4+
Omvang 26 blz.
Formaat 30 x 25 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 01/08/2006
NUR code 274
Auteur Carl Norac
Illustrator Carll Cneut
ISBN Nummer 9789058383686

Verwante producten