Oma ondersteboven

Oma ondersteboven

Illustrator: Isabelle Geeraerts

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462914049

€ 16,50
Incl. BTW

- Over een vrolijke en actieve oma
- In de prachtige, kleurrijke illustraties ontdek je steeds nieuwe details
- Hoeveel katten zie je op elke prent?

Over de bijzonder warme band tussen een oma en haar kleinkind.

‘Zou je niet beter de bus of de trein nemen?’ vraagt papa. ‘Dat is voor oude mensen,’ zegt oma. ‘Waarom moet je altijd zo dwars doen?’ zucht papa. ‘Omdat ze oma ondersteboven is!’ lach ik. Billie en haar oma begrijpen elkaar en zorgen voor elkaar. Ze vertrekken met de auto naar zee. Deze laatste zomerdagen zijn voor altijd.

Blader door het boek

Recensie

Details

'Het leuke aan dit boek is de diversiteit. Los van het verhaal over een oma die nog altijd nieuwe dingen wil ontdekken en openstaat voor de liefde, is dit ook een grappig zoek- en telboek. Een fijne combinatie waardoor het boek kinderen uitnodigt om het veelvuldig uit de boekenkast te halen.' (In de Boekenkast, 7 september 2019)

'Dit boek is echt een aanrader voor kinderen vanaf een jaar of 5 die wel van gekkigheid houden. Ik vind het een ideaal boek voor het slapen gaan om de dag ontspannen en gezellig kletsend te eindigen.' (MamaScrapelle, 5 december 2019)

'Dieltiens raakt vaak de gevoelige snaar met juist gekozen woorden en vlotte zinnen. Tegelijkertijd staat er zoveel meer tussen de zinnen in. Dit scherpt je verbeelding aan. De lichte humor, gemengd met de prettige fantasie, maakt het geheel licht en amusant. Geeraerts illustreert dit gepast met kleurrijke prenten die mooi het midden houden tussen realiteit en fantasie. Zij componeert beelden vol sfeer, die je verbeelding prikkelen door het uitvergroten (of net niet) van details.' (pluizuit, november 2019)

Extra informatie

Extra informatie

Soort prentenboek
Thema oma, tehuis, vakantie, zee, verliefd zijn
Leeftijd 5+
Omvang 40 blz.
Formaat 30 x 21.5 cm
Uitvoering Hardcover
Verschijningsdatum 15/05/2019
NUR code 273
Auteur Kristien Dieltiens
Illustrator Isabelle Geeraerts
ISBN Nummer 9789462914049

Verwante producten