Omdat ik je zo graag zie

Omdat ik je zo graag zie

Auteur: Milja Praagman
Illustrator: Milja Praagman

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462911413

€ 15,95
Incl. BTW

Over de overweldigende liefde van een grootouder voor een kleinkind.

Oma en Ibi gaan naar de stad. Ze nemen de metro. In de stad kijkt Ibi haar ogen uit. Zo veel mensen! Ibi geeft een snoepje aan een bedelaar. Ze ziet vlaggen en grote poppen in etalages. In het park ziet ze hondjes met jasjes. Als ze weer thuis zijn, somt Ibi op wat ze allemaal heeft gezien. Maar wat heeft oma in de stad gezien? Of had ze alleen oog voor haar kleinkind?

Bekroond met het Zilveren Penseel 2017

Blader door het boek

Download enkele tekenplaten met prenten uit het boek

Recensie

Details

'Een grappig verhaal over de band tussen een grootmoeder en haar kleindochter. Maar evengoed een verhaal over de stad en mensen in alle kleuren en maten. Een aanrader.' (Kiddo, 2016)

'De illustraties in dit boek zijn hartverwarmend om te zien. Ze zijn lief, kleurig en paginavullend. De liefdevolle band tussen oma en Ibi is heel goed te zien. (...) De korte en eenvoudige tekst sluit goed aan bij het jonge kind. (...) Een prachtig boek om voor te lezen en natuurlijk helemaal leuk als oma dat kan doen. Want wat kun je als oma toch genieten wanneer je je kleinkind ziet genieten.' (Peuterboekenland, september 2016)

'Ik vind dit prentenboek vooral geslaagd omdat Ibi duidelijk een andere huidskleur heeft dan haar oma, en dit nergens een thema is. Graag meer van dit soort boeken!' (Pluizuit, oktober 2016)

Extra informatie

Extra informatie

Bekroond Zilveren Penseel
Soort prentenboek
Thema grootouder, kleinkind, stad, mens
Leeftijd 3+
Omvang 32 blz.
Formaat 30 x 21,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 05/07/2016
NUR code 273
Auteur Milja Praagman
Illustrator Milja Praagman
ISBN Nummer 9789462911413

Verwante producten