Ontdekkingsreizigers hoeven niet ver te gaan

Ontdekkingsreizigers hoeven niet ver te gaan

Auteur: Inge Misschaert
Illustrator: Richard Verschraagen

Schrijf een beoordeling over dit product

In voorraad

Artikelnummer: 9789462911741

€ 15,95
Incl. BTW

- Deze dagboekroman leest als een trein
- Boordevol aantrekkelijke illustraties

Een grappig en kwetsbaar boek over opgroeien en familiegeheimen.

Philomena – Phil – heeft een moeder die vaak op reis is. Haar vader verandert om de haverklap van baan. In hun huis aan zee woont ook nog Meetje. Die zomer komt tante Caroline logeren. Zij en haar zoon Lucas brengen donkere wolken met zich mee. En dan is er nog Phils beste vriendin, Charlotte, die opeens alles kinderachtig vindt en in zwijm valt voor jongens.

Blader door het boek

Recensie

Details

'Het is een kwetsbaar boek over opgroeien, prille relaties en familiegeheimen. Deze thema’s worden op een luchtige en grappige manier gebracht. Ontdekkingsreizigers hoeven niet ver te gaan bevat een zeer herkenbaar verhaal dat lekker wegleest en geschikt is voor lezers vanaf 9 jaar.' (Boekenkast, januari 2017)

'Vele illustraties maken het verhaal nog makkelijker om te lezen. Het kleine formaat van het boek maakt het heel eenvoudig om het overal mee te nemen. Boeiend verhaal over een opgroeiend meisje dat haar omgeving eerder ziet evolueren dan dat ze het bij zichzelf opmerkt.' (Pluizuit, december 2016)

'In de vorm van een dag (nacht)boek fragmenten, heeft de auteur een heel mooi, innemend, menselijk verhaal verteld in korte hoofdstukjes. Bij dit alles zijn prachtige zwart-wit-grijze illustraties opgenomen die eveneens een ludieke bijdrage leveren aan het geheel. Prachtig klein boekje om te koesteren.' (Leesplezier, juni 2017)

Extra informatie

Extra informatie

Soort fictie
Thema gezin, opgroeien, familiegeheim
Leeftijd 9+
Omvang 128 blz.
Formaat 19 x 13,5 cm
Uitvoering hardcover
Verschijningsdatum 15/09/2016
NUR code 282
Auteur Inge Misschaert
Illustrator Richard Verschraagen
ISBN Nummer 9789462911741

Verwante producten